Zlatans Barca i krismöte efter chockförlust

Snart väntar två svåra bortamatcher med minusgrader i Ryssland och Ukraina.


Rubin Kazans supersnabbe Gökdeniz Karadeniz sprintade ifrån hela Barcelonas försvar och sänkte de regerande mästarna på självaste Camp Nou.

Det tvingade presidenten Joan Laporta att kalla till ett krismöte i omklädningsrummet. Utanför dörren befann sig den väntande pressen.

– Vi hade ett långt möte. Vi är jättebesvikna men vi kommer igen, berättar målvakten Victor Valdes för Viasat Sport.

Zlatan: "Mål till ingen nytta"

Barcelona kontrollerade matchen och vann skotten med 24-3. Men Rubin spelade nästintill perfekt och tog verkligen sina chanser - något som Zlatan Ibrahimovic konstaterade efteråt.

– De gör vad de kan. De försvarar sig och satsar på kontringar. De gör två mål på kontringar vilket är fantastiskt. De lyckas göra det just i dag och vinner matchen, säger Zlatan som gjorde sitt första mål för Barcelona i Champions League och sköt även stenhårt i ribban.

– I dag gjorde jag mål men vi förlorade så det blev till ingen nytta alls. Vi hade många chanser att göra mål men antingen blev det stolpe ut eller ribba ut, säger Zlatan till Viasat.

Tuffa bortamatcher i Ryssland och Ukraina

Samtidigt spelade Inter och Dynamo Kiev oavgjort på San Siro, det betyder att Barca toppar tabellen men på samma poäng som Dynamo och Rubin (4). Inter är en poäng bakom.

Men för Barca ser spelschemat tuffast ut. Två svåra och iskalla bortamatcher i Ryssland och Ukraina och sedan Inter hemma.

Flytten till Barcelona kan bli en mardröm för Zlatan om katalanerna misslyckas med att ta sig vidare.

– Men jag är fortfarande positiv. Vi har tre matcher kvar. Och vi kommer att spela vårt spel var vi än kommer, vi kommer att vara favoriter var vi än kommer, säger Zlatan till Viasat.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!