Pato och Casillas sänkte Real

Pato bjöd på konst och Casillas målade tavlor. Tabbarna avlöste varandra när Milan vann dramatisk match på Bernabeu.

I en dramatisk match där både Dida och Casillas bjöd på mål var Pato det största utropstecknet. Brassen satte två när Milan tog en viktig bortaseger.

I den 19 minuten plockade Dida ett skott, skulle sparka ut, fumlade och tappade bollen rätt framför Rauls fötter. Raul tackade och slog in bollen som innebär att han tangerade Gerd Müllers målrekord på 66 mål i europeiska cuper.

I andra halvlek var det dags för Casillas att kvittera Didas målvaktstabbe. Pirlo sköt ett skott utifrån, som förvisso hadde en fladdrig bana, men inte alls såg otagbart ut. Cassilas sträckte ut men missade bollen och Milan hade, ganska oförtjänt, utjämnat.

Casillas ville tydligen fortsätta på den inslagna banan. När Pato kom löpande på en djupledsboll kom Casillas utrusande, kastade sig och missade bollen totalt. Pato behövde bara rulla bollen i mål. Milans ledning kom lika plötsligt som oväntat.

Sedan var det dags för nästa bjudning. Tavlan var inte lika stor, men Drenthes skott som gick förbi Dida såg inte helt otagbart ut. Kvitterat i mål och kvitterat i tveksamma målvaktsingripanden.

Casillas fick sedan en minirevansch när räddade Patos hårda skott. På hörnan efter hade Milan en boll i mål efter att Thiago gått upp i en rörig situation. Domaren valde att inte godkänna målet och det blev hetsigt mellan bland andra de gamla rävarna Nesta och Raul.

Men det var inte över. Med bara två minuter kvar av ordinarie matchtid bjöd Milan på ett riktigt vackert mål när Seedorf spelade en lyra till Pato som direkt slog till och dunkade in 2-3 på helvolley.

Milan tog en oväntad och mycket efterlängtad seger på Santiago Bernabeu.