Sir Alex har ingen brådska

Sir Alex Ferguson har ingen brådska att förlänga med Cristiano Ronaldo.


I veckan meddelades det från Cristiano Ronaldos agentur att man skulle diskutera ett nytt kontrakt med Manchester United. En som dock inte har någon brådska är Sir Alex Ferguson.

– Jag vet inte vad andra klubbar betalar sina spelare, men han har en väldigt bra lön hos oss och det förtjänar han. Han förtjänar en oerhört bra lön, säger Ferguson enligt Sky Sports.

– Alla spelare som har hög lön förtjänar det, men för tillfället har han tre och ett halvt år kvar på kontraktet och det är vi nöjda med.

Så sent som i somras var det mycket snack om Real Madrids planer att värva över portugisen.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Åbergs avslutning uppskjuten efter oväder

Rallybil kraschade in i publik – flera döda

1 timme sedan
En bil tappade fäste i en kurva och körde rakt ut i publikhavet under en rallytävling i Sri Lanka. Sju personer har bekräftats döda och över 20 har skadats.

Hett svenskmöte i slutspelet – fördel Vancouver

2 timmar sedan
Filip Forsberg och Gustav Nyquist på ena sidan isen. Elias Pettersson, Nils Höglander och Elias Lindholm på den andra. Stanley Cup-slutspelets första heta svenskmöte mellan Vancouver Canucks och Nashville Predators slutade 4–2 till Vancouver.

Ny titel för svenska stjärnduon – klara för OS

3 timmar sedan
Svenska beachvolleystjärnorna David Åhman och Jonatan Hellvig vann finalen i världstouren i mexikanska Tepic. Duon är därmed klar för OS i Paris – där de blir ett medaljhopp.

Maja Stark tvåa i majorn: "Jag kom på det"

idag 01:16
Golfaren Maja Stark slutade på en andraplats i Chevron Championship i Texas: hennes främsta majorplacering i karriären. Svenskan har letat fel – och nu hittat rätt. Det gör mig väldigt glad, två månader sedan fungerade verkligen ingenting, säger Stark.

Ericsson bäste svensk i Long Beach

igår 23:40
Svensken Felix Rosenqvist startade i pole position, men fick nöja sig med en niondeplats i säsongens andra deltävling i Indycar-serien i Long Beach, Kalifornien.