- Foto: Bildbyrån

Ingelsten till Norge – eller?

Viking Stavanger har meddelat att man är överens med Heerenveen. Enligt Patrik Ingelsten är man dock inte lika nära ett kontrakt som det låter som.


Det var på klubbens hemsida som Viking Stavangers sportchef Egil Östenstad i går sa att de var helt överens med Heerenveen om en övergångssumma. Han berättade också att Patrik Ingelstens personliga kontrakt och läkarundersökningen skulle avhandlas i veckan. Det förnekas av den tidigare skyttekungen.

- Nej, det känns väl inte riktigt nära. Att klubbarna är överens och att spelaren och föreningen är överens är egentligen två helt skilda saker. Vi får se vad som händer den närmaste tiden, men jag har inte planerat någon resa till Norge än i alla fall, säger anfallaren till tidningen Barometern.

Ingelsten har haft problem med skador och inte lyckats i den holländska klubben. Han har 2,5 år kvar på kontraktet och har inga direkta alternativ bredvid Viking. Hans tidigare klubb Kalmar har i alla fall inte hört av sig.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Ny Frölundaseger – utjämnat i semifinalen

SHL-stjärna har fått hat och hot efter övergång

2 timmar sedan
Oscar Engsund har mottagit hot och hat efter övergången från Oskarshamn till HV71, berättar 30-åringen i en intervju med Barometern.

Klart: Han tar över som ny tränare i AIK

3 timmar sedan
Markus Åkerblom blir ny huvudtränare för AIK i hockeyallsvenskan och har skrivit på ett kontrakt över två säsonger. Målet är att ta Solnalaget tillbaka till högstaligan SHL.

Hälsan stoppar Kinhult – missar majorn

3 timmar sedan
Frida Kinhult har visat fin form på sistone, men nu missar hon veckans majortävling i Texas.

Nadal dominant i comebacken: "Betyder mycket"

idag 18:39
Rafael Nadal vann övertygande i comebacken. Efter drygt tre månaders skadeuppehåll besegrade han italienaren Flavio Cobolli med 2–0 i set i första omgången av Barcelonas ATP-turnering. Att kunna vara med och tävla betyder mycket, säger han.

Stjärnans OS-plan – revansch i Paris

idag 18:14
Revansch. Det är vad Jim Gottfridsson tänker på när han pratar om OS i Paris – och handbollsstjärnan anser att känslan är en styrka. Det tror jag talar för oss, säger han.