Assou-Ekotto träffar supporter efter bråket

Tottenhams Benoit Assou-Ekotto rök i lördags ihop med en supporter efter förlusten mot Wolfes. Nu ska de två prata ut.


I lördags föll Tottenham hemma mot Wolverhampton. Efter matchen, vid spelartunneln, rök hemmalagets Benoit Assou-Ekotto ihop med en supporter. Det blev så illa att den assisterande tränaren Joe Jordan fick dra bort 25-åringen.

På måndagskvällen meddelade dock ”Spurs” på sin hemsida att spelaren kommer att träffa supportern och prata ut, vilket fått den senare att ta tillbaka en anmälan efter incidenten på White Hart Lane.

- Klubben tar sina supportrar och spelare, och deras relation, mycket seriöst. Vi har förstått att supportern dragit tillbaka anmälan och att han och Benoit väntas prata denna vecka för att reda ut det här, säger en talesman för klubben.

På söndagen meddelade polisen att man utredde ”en attack” medan det engelska fotbollförbundet inväntar en rapport från matchdelegaten innan man beslutar sig om dert blir en utredning eller inte.

Harry Redknapps spelare blev utbuade i lördags sedan de tappat fjärdeplatsen till Aston Villa som skrällde och vann med 1-0 borta mot Manchester United.

- Vi måste ta oss samman mot Manchester City på onsdag. Vi har dagar då det går vår väg och vi har dagar då det inte gör det, säger Redknapp enligt nyhetsbyrån Ananova.

Benoit Assou-Ekotto är född i Frankrike och kom till klubben från Lens år 2006. Han spelar för Kameruns landslag.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!