1 av 2
- Foto: Scanpix
2 av 2
- Foto: Bildbyrån

Här är Zlatan iskall

På FIFA:s hemsida kan fansen rösta om vem som varit den bästa spelaren i klubblags-VM. Lionel Messi är stekhet medan Zlatan Ibrahimovic bara fått ett par röster.


I morgon, lördag, spelas finalen i klubblags-VM mellan Barcelona och argentinska Estudiantes de La Plata. Här hemma i Sverige hyllar vi, med all rätt, Zlatan Ibrahimovic för hans insatser i Barcelona men internationellt är han långt, långt efter Lionel Messi.

Det är FIFA som på sin hemsida frågar sina läsare om vem som kommer att bli, eller borde väljas till, den bästa spelaren i klubblags-VM. Hittills har man fått 65 kommentarer och efter en snabb sökning nämns Zlatan i två inlägg. Desto hetare är Messi.

”Jag ska berätta någonting som ni inte redan vet, men Messi är hetast just nu så jag sätter mina pengar på honom. Xavi är mitt andraval och med Iniesta skadad, tar jag Ibrahimovic (som trea)” skriver signaturen Bogdan85 från Rumänien.

”Ibrahimovic är verkligen en av världens bästa spelare, men är allt för ofta förbisedd. Han har varit konstant farlig framför mål en lång tid nu och verkar inte sakta ner på den närmsta tiden” skriver AJ_from_NZ från Nya Zeeland.

Det är de enda två kommentarerna som tar upp svensken, förutom ett inlägg där i princip hela Barcelonas lag plitats ner.

Messi då? Världens bästa spelare nämns på totalt 53 ställen i artikeln samt i kommentarerna. Zlatan? En sökning på både Zlatan och Ibrahimovic ger blygsamma fyra träffar.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!