5 av 7
6 av 7
7 av 7

Nattsvart, Juventus

På söndagen inkasserade Juventus den tredje raka förlusten mot jumbon Catania på hemmaplan. Och fansens tålamod börjar tryta – rejält.

Redan innan söndagens match mot sicilianska Catania protesterade ilskna Juventussupportrar mot klubbledningen genom att kasta ägg mot spelarbussen, skriver Gazzetta Dello Sport.

Väl inne på Stadio Olimpico vidtog oroligheterna och fansen blev knappast på bättre humör av resultatet. När domaren satte pipan i mun och blåste av matchen visade resultattavlan 2-1 till bortalaget.

Catania tog ledningen i matchen genom Jorge Martinez som slog in en straff i den 22:a minuten.

Hasan Salihamidzic utjämnade i den andra halvleken och Juventus satte i en högre växel. Men när hemmapubliken väntade på att segermålet skulle komma slog blixten ner.

Med fem minuter kvar av matchen kontrade gästerna och inbytte Mariano Izco placerade in 2-1-målet.

Juventus har nu förlorat tre raka matcher. I och med att Roma vann mot Parma med 2-0 är huvudstadsklubben bara två poäng bakom på fjärdeplatsen.

För Inter innebär Juves förlust att José Mourinhos mannar kan rycka till sig ett niopoängsförsprång i toppen vid en vinst mot Lazio på söndagskvällen.