Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mancini siktar på 15 år

- 25/12/2009, 14:12 -

Roberto Mancini har snabbt fått en mycket bra kontakt med spelarna i Manchester City. Nu pratar han om att vara i klubben i tio till femton år.

Manchester Citys nye tränare Roberto Mancini närmar sig sin första match, hemma mot Stoke i ligan på annandagen. Och trots att han nyss kom till klubben känner han sig riktigt hemma, även att flera av hans mannar var förtjusta i sparkade Mark Hughes.

- Jag har en bra kommunikation med spelarna och jag har en bra relation till dem. Jag uppskattar att vissa spelare var nära Mark, det är någonting bra för vilken tränare som helst, säger Mancini till Citys hemsida.

- Jag hoppas att när jag lämnar Manchester om tio till femton år efter fem ligatitlar och fyra cupsegrar, så kommer spelarna att ha samma känslor för mig.

Mancini vann tre ligatitlar med Inter, och med rätt inställning och hårt jobb från spelarna hoppas han på framgångar även med sin nya klubb.

- Jag hoppas att spelarna förstår hur jag tänker, och om tre till fyra veckor är det möjligt att de gör det. Vi har arbetat på bra i fyra dagar, säger han.

- Det är bra att vara tränare i Inter. När jag kom till Inter hade de inte vunnit ligan på 18 år men efter ett år vann vi cupen, och efter det både ligan och cupen.

Därmed har den 45-årige italienaren satt ribban inför sin sejour i Manchester City.