Beckham: Jag grät nästan

David Beckham berättar nu hur han nästan grät när Milan lottades mot Manchester United. Och han kommer inte att fira om han gör mål mot sin tidigare klubb.


Mittfältsstjärnan David Beckham är tillbaka en andra sejour i Milan efter att ha lånats ut från LA Galaxy. I februari ställs han mot sin tidigare klubb Manchester United i Champions League, och det är första matchen mot Alex Ferguson och kompani.

- När jag fick reda på lottningen grät jag nästan. Jag låg och sov i LA när jag fick ett meddelande klockan tre på morgonen som sa att vi skulle möta United. Jag kan inte berätta vad jag svarade, men lottningen var en stor överraskning, säger Beckham enligt flera brittiska nättidningar.

- Jag saknar fortfarande att spela för United, jag har inte spelat på Old Trafford sedan jag lämnade dem för snart sju år sedan och jag saknar det varje dag.

Beckham vet vad han talar om, han slog igenom på Old Trafford och gjorde över 300 matcher för United innan han försvann till Real Madrid 2003.

- Om jag gör mål kommer jag inte att fira. Jag skulle älska att få göra ett mål, men jag kommer definitivt inte att fira. Jag vet att vid speciella tillfällen tappar man all sans, men jag säger det att jag skulle inte vilja fira vid ett mål.

Beckham hoppas att spel i Milan ska ge honom en plats i Fabio Capellos trupp till VM-slutspelet. Förbundskaptenen har också nyligen meddelat att den bildsköne britten troligen har en plats om han är frisk och får speltid.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Världstvåan till Båstad: "Får nypa sig i armen"

Slog världstrean: "En av mina största segrar"

1 timme sedan
På onsdagen nådde bordtennisstjärnan Anton Källberg sin högsta placering hittills på världsrankningen: 13:e plats. Dagen därpå slog svensken världstrean Liang Jingkun från Kina i åttondelsfinalen i prestigefyllda ITTF World Cup i Macao.

Palestina vill att Fifa straffar Israel

2 timmar sedan
Palestinas fotbollsförbund anser att Israel diskriminerar palestinier och ber därför Internationella fotbollsförbundet (Fifa) att stänga av eller slänga ut Israels fotbollsförbund.

Sista matchen spelad – nu kan NHL-laget byta stad

2 timmar sedan
NHL-laget Arizona Coyotes kan flyttas – till Salt Lake City. Säsongens sista match i Mullett Arena blev därför en känslosam historia. Det var många känslor och det var mycket sorg, säger Coyotes tränare André Tourigny.

Ronaldo vann lönetvisten – får 114 miljoner

3 timmar sedan
Fotbollsstjärnan Cristiano Ronaldo vann lönetvisten med Juventus som nu måste betala honom motsvarande 114 miljoner kronor.

IFK Värnamo riskerar nya matchflyttar

idag 11:02
Gräset på Finnvedsvallen är för dåligt för att IFK Värnamo ska kunna spela allsvenska fotbollsmatcher på sin hemmaarena. Nu meddelar Värnamo kommun att två nya hemmamatcher kan behöva flyttas till Borås.