Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Stjärnor stannar i Milan

Sport | 01/02/2010 14:53

Klaas-Jan Huntelaar och Mathieu Flamini har tippats vara på väg bort från Milan. Snart stänger dock transferfönstret och de två stannar i klubben.

Klaas-Jan Huntelaar har ryktats vara på väg bort från Milan, detta på grund av begränsad speltid sedan flytten från Real Madrid i somras. Men han blir kvar.

- Jag har beslutat mig för att stanna i Milan eftersom det är så många här som jag lärt känna väldigt bra. Och jag är lycklig i klubben, säger anfallaren.

Den holländske landslagsmannen har sagts vilja röra på sig för att få speltid inför sommarens VM-slutspel i Sydafrika, skriver Sky Sports i dag. Bland annat ska Everton, Liverpool, Tottenham och Arsenal ha varit intresserade av Huntelaar.

Mittfältaren Mathieu Flamini, med förflutet i Arsenal, har önskats av Roberto Mancini i Manchester City. Men han är inte heller på väg någonstans.

- Det är väldigt många klubbar som visat intresse för mig. Men för tillfället trivs jag bra här, säger han till Milans hemsida.