Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Fulham vill förlänga med Elm

1 av 2

Bildbyrån

2 av 2

Bildbyrån

Sport | 15/02/2010 12:36

Det går bra för David Elm i Fulham, under söndagen spelade han fram till ett mål när Fulham vann i FA-cupen. Nu vill klubben förlänga med den heta svensken.

David Elm fick chansen från start för Fulham för inte så länge sen, och det har gått bra. Riktigt bra till och med. Enligt tidningen Daily Mirror har man påbörjat förhandlingar med svensken om ett nytt kontrakt som ska gälla över två år.

Elm spelade fram till 2-0 mot Notts County i går, och Fulham blev klart för kvartsfinal i FA-cupen. Det var tredje matchen i rad som svensken startade.

- Han lever absolut upp till förväntningarna. Han jobbade enormt hårt i dag. Hans targetspel var som vanligt bra och han har ett bra tillslag på bollen, sade tränaren Roy Hodgson till Expressen efter matchen.

Det tog något halvår innan den tidigare Kalmar-spelaren fick chansen på allvar, men nu har han tagit chansen. Hans nuvarande kontrakt sträcker sig enbart över säsongen.

Senast den sista mars måste Fulham bestämma sig om David Elms framtid. Agenten Patrick Mörk tror att hans adept blir kvar.

- Jag tror att han kommer att spela där även efter sommaren, ja, säger han till Fotbollskanalen.

En annan som gick bra i helgen var Johan Elmander. Det blev inget mål men han fick beröm efter att hans Bolton spelat 1-1 mot Tottenham i FA-cupen. Elmander spelade fram Kevin Davies till 1-0.