1 av 3
- Foto: Scanpix
2 av 3
- Foto: Scanpix
3 av 3
- Foto: Scanpix

Supermötet ger Milan klirr i kassan

Matchen mellan Milan och Manchester United är utsåld. Enligt Corriere dello Sport kommer de 80 000 i publiken att generera nästan 40 miljoner kronor i biljettintäkter.


San Siro är enligt uppgift slutsålt. Omkring 80 000 fotbollsälskare väntas vara på plats när AC Milan och David Beckham tar emot Manchester United i åttondelsfinalen i Champions League i kväll.

Enligt den italienska tidningen Corriere dello Sport kommer man att få in 3,7 miljoner euro i biljettintäkter, alltså nästan 40 miljoner kronor. Inte ens derbyna mellan Milan och Inter har attraherat lika mycket publik denna säsong.

Runt 300 journalister kommer att vara på plats i kväll tillsammans med 90 fotografer och matchen lär tevesändas i 50 olika länder. Till matchen väntas nästan 4000 United-fans.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Larmet: Stor risk att luta sig mot tv-pengar

Bortafacit talar för Häcken: “Skapar känslor”

1 timme sedan
1–2-förlust senast, men inför kvällens retur lever hoppet om semifinal i Champions League för Häcken. Vi är inte lika säkra som PSG att de är klara för semifinal, säger tränaren Mak Lind. Årets bortafacit talar för Göteborgslaget.

Världsmästaren missar VM efter misstaget: "Skäms"

1 timme sedan
Han har tolv VM-guld i olika former av bänkpress. Men Eddie Berglund kommer inte få tävla i bänkpress-VM i Texas i år. Svenska styrkelyftförbundet missade nämligen att anmäla medaljkandidaten.

Stjärnan: Ta utebliven mens på större allvar

2 timmar sedan
Efter ett oväntat svagt resultat i OS-tremilen 2022 började skidstjärnan Ebba Andersson leta fel. Var det kanske konstigt att hon inte fått mens på länge? Är menstruationen utebliven eller oregelbunden är det ett tecken på någonting, säger hon till Aftonbladet.

Hon är hockeystjärnan Niklas Hjalmarssons kända exfru

3 timmar sedan
Niklas Hjalmarsson är en av få svenskar som vunnit Stanley Cup, men hur bra koll har du egentligen på den tidigare hockeystjärnan? Nyheter24 har samlat det som googlas mest om honom.

Världens bästa innebandyspelare stannar i Umeå

3 timmar sedan
Världens bästa innebandytvillingar – Oona och Veera Kauppi – förlänger med SSL-laget Thorengruppen. Finländskorna stannar i Umeå till 2026.