Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Gallas vill lämna Arsenal

- 05/12/2008, 11:45 -

– Jag känner mig förödmjukad.

William Gallas är redo att avsluta sin mardröm med Arsenal och lämna klubben i januari, skriver brittiska The Sun.

Försvararen har sagt till familjevänner att ha välkomnar en flytt till Milan, efter att han känt sig "helt förödmjukad" med härvan han gått igenom som avsatt lagkapten.

31-årige Gallas förlorade kaptensbindeln för två veckor sedan, efter att han kritiserat sina lagkamrater offentligt.

Enligt The Sun så har fransmannen vägrat att be om ursäkt för sitt utbrott, och planerar nu sin flykt iväg från Londonlaget.

En nära vän till familjen säger till The Sun:

– William är inte en lycklig man för tillfället. Han bad inte om ursäkt för sina kommentarer. Men han känner sig helt förödmjukad för att ha blivit av med kaptensbindeln och funderar starkt på att flytta när transferfönstret öppnar i januari.

Källan fortsätter:

– Han säger att han är ensam i omklädningsrummet och på träningarna, och han känner inte att han har några vänner i laget.

– William vill inte återvända till Frankrike, men AC Milan har visat offentligt intresse för honom och det skulle vara en mycket attraktiv lösnig.

Den forne Chelsea-backen var den förste Arsenal-spelare som kastade upp sin tröja i publiken efter mötet med sitt gamla lag i helgen. Men han deltog inte i firandet av Robin van Persies vinstmål, och ses fortfarande som en utböling i omklädningsrummet, trots att Wenger hävdar att det inte finns några problem i truppen alls, skriver The Sun.

Skrivet av: