Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Gerrard från start mot Preston

- 03/01/2009, 18:05 -

Verkar ha lagt barbråket bakom sig.

Steven Gerrard startar för Liverpool i FA-cupmötet med Championsshipklubben Preston North End. Det meddelar man klubbens hemsida. Det blir kaptenens första match sedan barslagsmålet den 29 december. Tränaren Rafa Benitez känner att "Stevie-G" är redo, trots risken att han får utstå mycket glåpord och hånande ramsor från Preston North Ends fans på Deepdale. Preston North End är för övrigt de första engelska mästarna efter segern 1889.

Det var natten mot måndagen som Gerrard var inblandad i ett bråk på en bar i Southport, nordväst om Liverpool. Liverpool-stjärnan togs in till polisförhör misstänkt för misshandel men släpptes mot borgen senare på måndagskvällen. Gerrard har formellt delgivits misstanke om brott och ska infinna sig i rätten om tre veckor.

Benitez låter även Fernando Torres göra comeback mot Preston. Den spanske skyttekungen har vilat ett par veckor på grund av en sträckning i låret.

Preston North End - Liverpool

FA-cupens tredje omgång

18.20

Skrivet av: