Mourinho skyller på Maicon

Jose Mourinho är orolig över att Inter inte klarar av Manchester United.


Inters coach Jose Mourinho har gjort sin analys. Det är avstängde Maicons och skadade Dejan Stankovics fel att det bara blev 1-1 mot Cagliari i går. "Folk säger att dessa problem inte borde existera för ett lag som är så stort som Inter, men ibland kan en spelares frånvaro göra en stor skillnad", sa Mourinho efter det överraskande oavgjorda resultatet på hemmaplan.

Han har förstått att Inter inte direkt är inne i någon storhetstid. Precis före jul blev det med nöd och näppe vinst mot Siena tack var ett offsidemål.

– I kväll led vi av att ha några spelare bort, vilket störde lagets balans i spelet, sa han och syftade på Maicon och Stankovic, enligt Goal.com.

Därefter tog han sig an matchen, där han var mer nöjd med andra halvlek än första. Cagliaris mål gjorde att Inter kunde spela sin bästa fotboll, enligt Mourinho.

– Men vi känner oss alltid hotade i deras kontringar, och de spelade med stor intensitet, vilket skapade problem för oss då vi inte direkt är världens snabbaste lag. Vi är som bäst när vi får sätta vårt eget tempo, sa han, enligt Goal.com.

Interfansen oroar sig för lagformen inför stormötet med Manchester United i Champions Leauge. När Mourinho utgår ifrån Inters spel mot Cagliari konstaterade han att laget inte är tillräckligt bra för att kunna slå United.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!