Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Evra borta fyra veckor

Sport | 13/01/2009 17:35

Unitedbacken hann knappt komma tillbaka efter avstängningen. Borta igen.

Efter att ha missat fyra matcher på grund av en avstängning var Patrice Evra tillbaka till stormatchen mot Chelsea. Dessvärre får han nu infinna sig att stå utanför sidlinjen ett tag till. I samband med hans inlägg som föranledde Wayne Roonyes 2-0-mål skadade fransmannen ett ligament i ena foten och ser nu ut att vara borta från spel mellan tre och fyra veckor.

– Det är ett slag mot oss. Vi försöker få ner svullnaden nu, och det är massa blod där som behöver tömmas. Det kommer ta åtta till tio dagar sedan kan han börja träna igen, säger Sir Alex Ferguson till klubbens hemsida.

Någon större oro hos Sir Alex verkar dock inte ha infunnit sig. Ersättaren finns redan där, trogen i ur och skur.

– Vi har täckning i John O'Shea som är en fantastisk spelare. Man kan säga åt honom att spela på vilken position som helst, och han gör dig aldrig besviken, säger Ferguson.

I Rio Ferdinans frånvaro är plötsligt halva Uniteds ordinarie backlinje borta. Men det finns ljusglimtar också. Wes Brown närmar sig comeback efter fotledsoperationen han gjorde i november och 29-åringen tros vara redo för full träning till nästa vecka.

Patrice Evra pratar koreanska

Skrivet av: