Dödssången om Ronaldo

Chelseafansen gick över gränsen för att få Cristiano Ronaldo ur balans.


De senaste dygnen har varit händelserika för Cristiano Ronaldo. Först krockade han med sin nyköpta Ferrari, och bara några dagar senare var han med och avgjorde toppmötet mot Chelsea. Som världens bästa fotbollsspelare får man räkna med att bli utsatt för en del kommentarer och andra psykningar, men det Chelseafansen skanderade får ändå ses som ett steg över gränsen.

”You should have died in the tunnel, you should have died in the tunnel", löd den osmakliga ramsan som direkt översatt till svenska betyder "du skulle ha dött i tunneln", med anspelning på den aktuella bilkraschen som skedde i en tunnel nära Manchesters flygplats.

Luiz Felipe Scolari, Chelseas tränare och landsman med Ronaldo, påstår sig inte ha hört vad hans fans sjöng om 23-åringen, men han försvarar ändå den gudabenådade spelaren.

– Jag vet inte vad de sjöng för jag var så fokuserad på matchen. Men när jag såg kraschen och bilen sa jag till mig själv ”du måste be till gud varje dag och säga tack för att du lever”, sa Scolari till The Guardian.

– Ronaldo är ung. Gud har gett honom en läxa och han kommer att leva till han är 90.

Manchester United vann matchen med 3-0.

Ronaldo är snabbare än en Bugatti

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Brynäs tog järngrepp efter blixtvändning

1 timme sedan

Stjärnduon kvartsfinalklar – jagar OS-plats

1 timme sedan
Den svenska stjärnduon i beachvolley, David Åhman och Jonatan Hellvig, är klar för kvartsfinal i världstouren som slagit ner i Tepic, Mexiko.

Pixbo och Thorengruppen klara för SM-final

1 timme sedan
Pixbo är klart för SM-final i innebandy – den första på herrsidan för klubben sedan 2006.

Åberg fortsätter imponera – är med i toppen

2 timmar sedan
Ludvig Åberg fortsätter visa upp stabilt spel i RBC Heritage, som avgörs i Hilton Head Island, South Carolina.

Kittel tog hem världscupfinalen – favoriten diskad

3 timmar sedan
Det blev succé för Patrik Kittel och hästen Touchdown i världscupfinalen i dressyrens fria program. Ritten räckt hela vägen till seger – Sveriges första på 26 år. Jag kan inte förstå vad som har hänt, säger Kittel i SVT efter segern. Favoriten, brittiska Charlotte Fry på hästen Everdale, diskades.

Finländsk revansch – svensk förlust i förlängning

3 timmar sedan
Seger i första matchen blev till förlust i den andra. Finland tog revansch på Tre Kronor och vann den andra landskampen inför VM med 2–1 efter förlängning. Oskarshamns Ahti Oksanen gjorde segermålet.