Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Dödssången om Ronaldo

Sport | 12/01/2009 21:03

Chelseafansen gick över gränsen för att få Cristiano Ronaldo ur balans.

De senaste dygnen har varit händelserika för Cristiano Ronaldo. Först krockade han med sin nyköpta Ferrari, och bara några dagar senare var han med och avgjorde toppmötet mot Chelsea. Som världens bästa fotbollsspelare får man räkna med att bli utsatt för en del kommentarer och andra psykningar, men det Chelseafansen skanderade får ändå ses som ett steg över gränsen.

”You should have died in the tunnel, you should have died in the tunnel", löd den osmakliga ramsan som direkt översatt till svenska betyder "du skulle ha dött i tunneln", med anspelning på den aktuella bilkraschen som skedde i en tunnel nära Manchesters flygplats.

Luiz Felipe Scolari, Chelseas tränare och landsman med Ronaldo, påstår sig inte ha hört vad hans fans sjöng om 23-åringen, men han försvarar ändå den gudabenådade spelaren.

– Jag vet inte vad de sjöng för jag var så fokuserad på matchen. Men när jag såg kraschen och bilen sa jag till mig själv ”du måste be till gud varje dag och säga tack för att du lever”, sa Scolari till The Guardian.

– Ronaldo är ung. Gud har gett honom en läxa och han kommer att leva till han är 90.

Manchester United vann matchen med 3-0.

Ronaldo är snabbare än en Bugatti

Skrivet av: