Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Marseille jagar ALLA problembarn

Sport | 14/01/2009 12:35

Chelsea har tackat nej till det första budet.

Didier Drogbas dagar i Chelsea är räknade. Nu kan han återvända till sin rötter. Marseille sägs ha lagt ett bud på ivorianen som nobbats av Chelsea.

– Jag ringde Peter Kenyon (VD) för att höra mig för om Drogba, säger Marseilles ägare Robert Louis-Dreyfus till L'Equipe.

–Men de vill absolut inte släppa iväg honom.

Louis-Dreyfus som är i en desperet jakt efter anfallare har även kontaktat Inter och Bayern München om deras problemspelare, Adriano respektive Lukas Podolski.

– Jag tänkte på Adriano, så jag försökte kontakta Massimo Moratti (president), men har ännu inte fått något svar.

– Podolski? Jag talade med Uli Hoeness (sportchef) när jag var i München. Bayern vill ha tio miljoner euro, men frågar du mig så stannar han antingen hos Bayern eller går till Köln, säger han till L'Equipe.

Marseille har även jagat Henrik Larsson under en lång tid. Förra veckan meddelade klubben att det är ett avslutat kapitel då landslagets lagkapten inte kan bestämma sig om framtiden. Men nu kan karusellen vara igång igen.

Skrivet av: