Ramón Calderón förnekar allt

Fuskanklagade Real Madrid-presidenten förnekar allt och tänker inte avgå.


Real Madrids kontroversiella president, Ramón Calderón, förnekar alla anklagelser om valfusk. Som Nyheter24 tidigare rapporterat, har 57-åringen anklagats för att fifflat med rösterna vid samband med en förtroendeomröstning som ägde rum i december.

Real Madrid-bossen förnekar dock alla anklagelser och menar att han, liksom sina medarbetare är helt oskyldiga.

– Jag svär vid både mitt och mina medarbetares hedersord, att ingen av oss har, varken direkt eller indirekt, deltagit vid detta, sa Calderón under en presskonferens enligt Marca.

Han avslöjade dessutom att en utredningskommison har skapats för att klargöra vad som har skett. Calderón försäkrade dock att det inte kommer att hållas förval, utan menade att det vore meningslöst och dåligt för klubben. Det är dessutom många som skriker efter hans avgång, men det tänker han inte heller göra.

– Det är för de fega, konstaterade den Palenciafödde juristen.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Ryska fäktare nobbar OS-kval

Skrällvinsten ger lyft på världsrankningen

Anton Källberg förbättrar sin tidigare toppnotering ytterligare. Nu är svensken tolva på världsrakningen i bordtennis.

Fylla på ungdomsturnering: "Förkastligt"

2 timmar sedan
Ledare för det finländska U17-landslaget i ishockey festade till det i samband med en turnering i Sverige – och spydde ner en buss. Nu planerar Finlands ishockeyförbund att anmäla händelsen. Det är helt förkastligt, säger Kimmo Oikarinen.

Chefernas Verstappen-tjafs: “Fokusera på ditt”

2 timmar sedan
Mercedes stallchef Toto Wolff flörtar fortsatt öppet med F1-världsmästaren Max Verstappen. Hans dito i Red Bull, Christian Horner, har tröttnat: Mercedes är sämre än stall som använder sig av sina egna motorer. Jag tycker det är dags att Toto fokuserar på sitt egna stall, snarare än förarmarknaden.

Pettersson näste NHL-spelare klar för VM

3 timmar sedan
Marcus Pettersson är näste NHL-spelare som är klar för spel med Tre Kronor i ishockey-VM.

Lukas om bytet: "Skidskytte är inte så enkelt"

3 timmar sedan
Johannes Lukas tackar för tiden han fick med Stina Nilsson. Även om succén uteblev. Man får inte tänka att skidskytte är så enkelt, säger landslagstränaren.