Tisdag 19 Okt
Stockholm

Hulls Geovanni brutalt sågad

Brassen visade sitt missnöje med tränaren. Blev kritiserad vid fotknölarna.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

När Hull på söndagen förlorade mot Blackburn med 1-2 betydde det att laget nu endast har vunnit en match av de 18 senaste i ligan. Sådan statistik brukar innebära interna oroligheter och nu har dessa nått Hull.

Lagets stjärna, brassen Geovanni som tidigare spelat i Barcelona och Manchester City, blev minst sagt besviken när han i går blev utbytt efter bara 53 minuters spel. För att demonstrera det skakade han på huvudet och sparkade omkull en vattenflaska under försvar av fansen som buade ut coachen Phil Brown för hans beslut. Men tränaren struntar i supportrarnas åsikter.

– Han kommer aldrig att göra så mot mig igen, jag är tränare. Jag har inte pratat med honom än. Han är på dopingtest nu så förhoppningsvis visar det ett positivt resultat, säger Brown enligt Telegraph.

Något hårda ord från tränaren kanske. Det är ju inte första gången en spelare visar så tydligt vad han tycker om att bli utbytt. Men Brown är fast besluten om att inte särbehandla någon, oavsett status.

– Geovanni är inte större än den här fotbollsklubben, så enkelt är det. Jag tycker inte att han hade ett postiv inverkan på matchen.

Vad brassens beteende och Browns uttalande betyder för framtiden och deras möjligheter att samarbeta återstår att se.

Geovanni drar in en härlig bössa mot Arsenal

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela