Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Hull överens med Fulham om Bullard

Sport | 22/01/2009 20:47

Hull Cíty köper landslagsmannen från Fulham för drygt 50 miljoner kronor.

Fulhams Jimmy Bullard byter klubb. Enligt Sky Sports har Hull City lagt ett bud på drugt 50 miljoner kronor som Fulham har accepterat.

30-åringen har kvar 18 månader på sitt kontrakt med Fulham, men klubben är inte villiga att förnya och förbättra hans kontrakt, vilket ska vara anledningen till att han söker en ny klubb. Nu återstår att se om Hull även lyckas komma överens med Bullard om de personliga villkoren.

Bolton erbjöd tidigare i januari en summa för Bullard, men detta tackades nej av Fulham. Andra Premier League-klubbar som Tottenham, Middlesbrough och Sunderland har även de visat intresse för honom, men Hull, med coachen Phil Brown i spetsen, är de enda som kommit med ett acceptabelt bud för spelaren.

Det enda som återstår nu för att Bullard, som den här säsongen regelbundet varit med i det engelska landslaget, ska bli en spelare i Hull City är det personliga kontraktet.

Är Bullard rädd för Duncan Ferguson?

Skrivet av: