Stockholm

"Ni är skithögar allihopa"

José Mourinho visste precis hur han skulle få sina spelare att börja vinna igen.


Läs mer

Efter den chockerande förlusten mot Atalanta i ligan med 1-3 hade Inters tränare José Mourinho svårt att hålla vreden inom sig. I omklädningsrummet efter matchen gav han sina spelare en rejäl tillrättavisning, med vissa mindre trevliga ordval. Följande ska portugisen ha sagt för att få dem att förstå allvaret:

"Ni vann en scudetto i domstolen, den andra för att det inte fanns något motstånd och den tredje i sista minuten. Ni är en hög av skit allihopa", sade Mourinho enligt italienska Repubblica, som hävdar att de hade en reporter utanför oklädningsrummet som hörde allt.

Tidningen rapporterar vidare att Mourinho var så arg över Inters tafatta spel i matchen att han var nära kokpunkten samt att han kastade sitt anteckningsblock i soptunnan.

Kanske gav urlackningen resultat, för på onsdagen vann Inter över Roma i italienska cupen. Zlatan Ibrahimovic avgjorde med att göra 2-1.

Förlusten mot Atalanta i ligan var Inters andra den här säsongen efter 0-1-förlusten mot Milan i höstas. Juventus, som nådde 1-1 borta mot Lazio, ligger nu bara tre poäng efter Zlatan och compani och Milan ytterligare tre pinnar efter.

Skrivet av:

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.