Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Australien för Robbie Fowler

Sport | 22/01/2009 17:37

Anfallaren Robbie Fowler är nära en flytt till australiska ligalaget Fury.

North Queensland Fury, nya i Australiens högsta liga, ser ut att få ett fint tillskott i form av anfallaren Robbie Fowler. Den här veckan har han träffat representanter från klubben ”Down Under”, skriver tidningen Sydney Morning Herald.

33-åringen har tittat på hus till familjen och skolor till barnen och givetvis kollat upp klubbens träningsanläggning samt träffat tränaren Ian Ferguson och ordföranden Don Matheson.

– Jag tror att om det var upp till honom att ta ett beslut skulle han bestämma sig på stört att han kommer hit, säger Matheson till nyhetsbyrån AAP.

Nu har dock Fowler, tidigare firad stjärna i Liverpool under många år, fyra barn och en fru att ta hänsyn till. Men han själv verkar sugen på en flytt.

– Att säga att jag är imponerad är förmodligen en underdrift vad gäller vad de har visat mig av klubben, säger Fowler.

Anfallaren, som tidigare försökte att ta en plats i Blackburn, påpekar att han inte flugit ända till Australien om han inte var intresserad av en flytt,

Skrivet av: