Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Heskey till O'Neills Aston Villa

Sport | 23/01/2009 17:44

Wigan och Villa är överens om priset för anfallaren.

Emile Heskey byter Wigan mot Aston Villa. Birminghamklubben betalr 3,5 miljoner pund, 40 miljoner kronor för den 31-årige anfallaren.

Emile Heskey väntas skriva under ett kontrakt på 3,5 år efter att ha genomgott en läkarundersökning i sin nya klubb. Därmed återförenas han med martin O'Neill som var hans tränare när han slog igenom i Leicester.

I Villas anfall kommer Heskey att konkurrera med "Gabby" Agbonlahor och John Carew.

– Emile kommer att tillföra saker till oss. Gabby har gjort det fantastiskt ensam däruppe, och Emile kommer att ge oss ytterligare ett alternativ. Han kan spela antingen med Gabby eller John. Han kommer att var kanon för oss. Han slåss för närvarande om att bli nummer ett som Englands cenetrforward – så när det gäller värde för pengarna är det här en lysande affär för oss, säger Martin O'Neill till The Guardian.

Villa förhandlar nu med Heskey om hans personliga villkor, uppger Villas hemsida.

För att täcka upp för förlusten av Heskey lånar Wigan Middlesboroughs Mido. Laget kan därmed pfå ett helegyptiskt anfallspar i Mido och Zaki.

Skrivet av: