Tisdag 30 Nov
Stockholm

Larsson ska kriga sig tillbaka

Sebastian Larsson vill stanna kvar och kämpa vidare.
Sebastian Larsson vill stanna kvar och kämpa vidare. Foto: BILDBYRÅN

Sebastian Larsson tappade platsen i startelvan den gångna säsongen. Nu vill han kriga tillbaka platsen och få den nye tränarens förtroende.– Jag kommer fortsätta att jobba hårt och hoppas på att tränaren kommer att välja mig, säger den svenske mittfältaren.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

BIRMINGHAM. Sebastian Larssons framtid är fortfarande oviss. Svenskens kontrakt med Birmingham City löper ut efter den kommande säsongen och diskussionerna med klubben har kollapsat sedan länge.

Men några planer på att lämna Premier League-klubben har den svenske landslagsspelaren inte. I stället vill han kriga tillbaka en plats i startelvan. En plats som han tappade när tränaren Craig Gardner tog över laget.

– Jag är en Birmingham-spelare. Jag har kontrakt med klubben och jag vill spela. Jag ger alltid allting har har när jag väl får spela, säger den 25-årige mittfältaren till Birmingham Mail.

"Stenhård konkurrens"

Nu har Alex McLeish ersatt Gardner. Larsson vet att det kommer att bli svårt att få den nye tränarens förtroende, men han är ändå redo att ge det ett försök.

– Konkurrensen är stenhård. Om du kollar på mittfältet så har tränaren väldigt många alternativ att välja mellan.

Han fortsätter:

– Jag kommer fortsätta att jobba hårt och hoppas på att tränaren kommer att välja mig. Men konkurrensen är stenhård.

Birmingham inleder säsongen den 14:e augusti på bortaplan mot Sunderland.

Kommentera
Kopiera länk
Dela