Stoors Fulham vidare i FA-cupen

Landslagsbacken Fredrik Stoor spelade hela matchen.

Landslagsbacken Fredrik Stoor, som fått nöta mycket bänk i klubblaget, spelade hela matchen när Fulham besegrade Kettering i den fjärde omgången av den engelska FA-cupen.

Premier Leaguelaget vann med 4-2 över laget från Englands femte division. Ketterings straffmål i 83:e minuten innebar kvittering men två sena mål av Andy Johnson och Bobby Zamora gav Fulham-seger.

Mellan Blackburn och Sunderland blir det omspel sedan mötet slutat 0-0 - Martin Olsson blev utbytt i 56:e minuten för Blackburn. FA-cupens fjärde omgång bjöd inte på några större skrällar.

Premier Leaguelagen Chelsea och West Ham är vidare liksom Middlesbrough och Hull, dock fick Portsmouth se sig besegrat av Championshiplaget Swansea med 0-2.