Liverpool uppges nu har lagt bud på Ola Toivonen.
Liverpool uppges nu har lagt bud på Ola Toivonen. - Foto: BILDBYRÅN

Liverpool har lagt bud på Toivonen

Ola Toivonen kommer allt närmre Liverpool. Uppgifter från Holland bekräftar att klubben nu lagt ett konkret bud på den svenske anfallaren.


LIVERPOOL. Ola Toivonen har i flera veckor ryktats vara på väg till Liverpool och enligt uppgifter i Holland kan en affär nu vara väldigt nära. Källorna nära Toivonens klubb PSV Eindhoven bekräftar att Liverpool har lämnat ett bud på anfallaren som nu PSV överväger. Liverpool själva har dock vägrat kommentera Toivonen-affären under hela måndagen, detta enligt Liverpool ECHO.

Kenny Dalglish, ambassadör för Liverpools ungdomsakademi, var i Holland under helgen och sägs ha sett PSV: s segermatch mot Alkmaar med 3-1. En match som den svenske talangen dock gick mållös ifrån.

För några dagar sedan menade många fotbollsexperter att The Reds intresse för svensken hade svalnat i och med dennes medverkan i PSV: s Europa League-match i förra veckan, något som nu alltså inte verkar stämma. Enligt regelverket är det inte tillåtet att representera två klubbar i Europaspel under en och samma säsong.

Toivonen har gjort 38 mål på 49 matcher för PSV.

Liverpool ECHO rapporterar också att den brittiska storklubben är ute efter Toivonens lagkamrat, Carlos Salcido.

/
/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!