Zlatan målskytt igen

Kvällens matcher i italienska ligan.

Zlatan Ibrahimovic satte 2-0 när Inter bortaslog Catania i serie A-fotbollen. Dejan Stankovic ordnade 1-0 redan efter fem minuter och Zlatans mål kom med 20 minuter kvar. Tre betydelsefulla poäng för serieledaren eftersom lagen bakom tappade poäng.

Serietvåan Juventus med Olof Mellberg i försvaret hamnade i underläge 0-2 borta mot Udinese sedan Fabio Quagliarella och Antonio Di Natale gjort varsitt mål. Vincenzo Iaquinta reducerade förgäves till 1-2 och nu skiljer det sex poäng upp till Inter.

Trean Milan vill behålla David Beckham och Beckham vill stanna i Milan. Inte konstigt kanske för engelsmannen verkar trivas bra i Italien. På onsdagen kom hans andra mål för Milan, 1-0 i det heta bortamötet mot seriefyran Genua. Men Genuas Diego Milito fixade 1-1 med tre minuter kvar.

Roma är ny femma efter 2-1 hemma mot Palermo medan Fiorentina tog sig förbi Napoli upp till sjätteplatsen sedan man slagit Neapel-laget med 2-1 hemma.

I botten tog Sampdoria via 3-1 mot Lazio, samt Bologna 1-0 borta mot Atalanta, båda viktiga trepoängare. Bottenmötena i övrigt slutade oavgjort: Torino-Reggina blev mållöst och Lecce-Chievo slutade 1-1.