Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Bojan talar ut om den tuffa tiden

Bojan Djordjic är inte besviken.
1 av 2

Bojan Djordjic är inte besviken.

ADAM IHSE/SCANPIX

Även Martin Mutumba har haft det svårt i Videoton.
2 av 2

Även Martin Mutumba har haft det svårt i Videoton.

BJÖRN LINDGREN/SCANPIX

Sport | 16/09/2010 16:58

Den förre AIK-spelaren vill visa vad han går får.

SZÉKESFEHÉRVAR. När Bojan Djordjic och Martin Mutumba lämnade AIK i somras var det under står uppbådelse. Spelarna hävdade att det var Solnaklubbens nye tränare, Alex Miller, som körde ut dem medan skotten menade att det var de själva som ville lämna.

Sejouren i ungerska Videoton har dock inte blivit som de hade förväntat sig. Spelarna har haft väldigt svårt med att ta en plats i laget och Martin Mutumba har bland annat inte ens fått spela en enda match.

Den 28-årige Djordjic har å andra sidan fått lite mer speltid. Men även han kämpar med att få tränarens förtroende och har hittills fått spela mer i reservlaget.

Nu talar den förre Manchester United-talangen ut som sin tuffa tid.

– Vart du än spelar och bor så måste du se det positiva. Det är det enda sättet att få ut det mesta av dig själv, säger Djordjic i en intervju med klubbens hemsida.

– Jag är inte här för att gå på klubbar och sitta på caféer. Jag är här för att spela. Så här långt har jag inte fått så många chanser i Videoton, men jag är inte besviken, berättar han och fortsätter:

– Jag jobbar lika hårt i reservlaget som i förstalaget och jag vet att min tid kommer att komma. Jag är ingen stjärna. Jag vill vara en förebild för ungdomarna. Målmedvetenhet, tålamod och hårt jobb är det som gäller.