Diouf hotade att knivhugga Ferdinand

Senegalesen tappade förståndet fullständigt efter matchen mot Fulham. Blev genast såld av Sunderland.


Kontroversielle senegalesen El-Hadji Diouf har slagit till igen. Den här gången hamnade han i bråk med lagkamraten Anton Ferdinand. Och som vanligt tappade Diouf förståndet fullständigt.

Den här gången gick han så långt över gränsen att den inte längre syntes till. När han slutligen lämnade klubbens anläggning utanför Sunderland hade han hunnit hota knivhugga Ferdinand och därmed satt punkt för sin korta sejour i Sunderland. Diouf, som i VM 2002 lekte sönder det svenska mittförsvaret, får nu lira vidare i Blackburn.

Startade under matchen

En av klubbens äldre spelare berättar för The Sun om de chockerande attackerna.

– Det var värre än något jag någonsin sett och när spelarna slutligen drogs isär skrek El-Hadji att han skulle hugga Anton med en kniv.

Bråket startade redan under 1-0-segern mot Fulham. Spelarna anklagade varandra för att inte spela helhjärtat. Efter matchen spårade det ur.

– Först tänkte vi att det vore bättre att låta spelarna slåss färdigt, men slagsmålet eskalerade och blev snabbt våldsamt.

Tryckt stämning

Vid den här tidpunkten klev flera spelare emellan för att skydda Ferdinand som de trodde kunde skadas allvarligt. Efteråt var stämningen tryckt bland spelarna.

– Spelarna var chockade efter vad de hade bevittnat. Ingen öppnade munnen. Ingen var överraskad när det meddelades att El-Hadji sålts till Blackburn.

I Blackburn återförenas han med Sam Allardyce från tiden hos Bolton. Men Big Sam är inte orolig för sitt 25-miljoners köp.

– Jag vill inte han ska hamna i problem som tidigare, jag vet hur frustrerad han kan bli när han inte får spela, säger Allardyce till DailyMail.

– Han kan vara aningen oberäknelig, men jag hoppas att jag kan kontrollera honom, som jag gjorde i Bolton.

Diouf är den andra mest hatade spelaren i Premier League

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!