Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Chamakh: ”Det var definitivt straff”

- 18/10/2010, 19:14 -
Är säker på sin sak.

Är säker på sin sak.

Alastair Grant/AP/SCANPIX

Arsenals nye anfallare förnekar att han filmad och är säker på att det var straff.

LONDON. Arsenal besegrade planenligt Birmingham i helgen med 2-1. Efter matchen var det dock Marouane Chamakhs filmning som blev snackisen.

– Man ser ju på honom efteråt. Han går och skäms när han blir fullständigt utskälld av alla, men det ska han göra för han fuskar. Det är rena rama fusket och det är horribelt, sa Birminghamspelaren Sebastian Larsson efter matchen.

Den förre Bourdeauxspelaren går nu ut och förnekar att han filmade och menar att det var kontakt när Scott Dann försökte att få iväg bollen.

– Det var definitivt kontakt. Birmingham-backen rörde mig och då är det upp till domaren att blåsa eller inte blåsa, säger han enligt The Mirror.

26-åringen, har anpassat sig snabbt till spelet i Premier League och har än så länge gjort tre mål, anser att han blev knuffad och att det var en solklar straff.

– Om de tycker att det inte var straff så kan de vara besvikna, men jag själv anser att jag definitivt blev knuffad och föll av den anledningen, annars hade jag inte ramlat i straffområdet, säger han.

Vilket fusk! Den här killen filmade och hade tur att komma undan med det”, skriver Minabotros på Footytube.

Se incident här – och avgör själv

Välkomstvideo av fansen till den nye kelgrisen