1 av 2
- Foto: Francois Mori/AP/SCANPIX
Hassan Alavi tror att fransmannen snart är borta från ”Marängerna”.
2 av 2
Hassan Alavi tror att fransmannen snart är borta från ”Marängerna”. - Foto: Francois Mori/AP/SCANPIX

”Benzema spelar inte länge till i Real Madrid”

Floppspelaren kan vara bort från storklubben efter säsongen.


Karim Benzema:

Född: 19 december 1987 i Lyon

Då: Värvades som en supertalang till Real Madrid efter att ha öst in mål i Lyon. Första säsongen i ”Los Blancos” blev inte lyckad och fransmannen fick mest sitta på bänken.

Nu: Efter att José Mourinho tog över klubben har det återigen blivit bänken för 22-åringen. Flera experter tror nu att den franske landslagsmannen kan vara inne på sin sista säsong med de spanska giganterna.

MADRID. Karim Benzema, 22, har inte lyckats övertyga i ”Los Blancos” efter flytten från Lyon för ett år sedan. Under Manuel Pellegrini fick fransmannen mest sitta på bänken och likadant har det blivit sedan José Mourinho tog över klubben.

– Jag arbetar hårt för att förtjäna mer speltid. När jag väl spelar kommer folk se vad jag är kapabel till. Jag är säker på att jag kommer att lyckas i Real Madrid. Det har jag inte ett enda tvivel om, har floppen tidigare sagt.

Daily Mail har tidigare rapporterat att Manchester United ska vara sugna på att köpa anfallaren. Nyheter24:s bloggare Hassan Alavi tror att stjärnskottet har gjort sitt i Madrid-klubben.

Frågan är då vad som skulle ske med Benzema? (Om Rooney hade kommit) Jag har sagt det förr och jag säger det igen, Karim Benzema spelar inte allt för länge i Real Madrid. Han lär till och med kunna försvinna till sommaren om inte han får spela mer.”, skriver han i sin blogg.

Benzema under sin tid i Lyon

/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Verstappen vinner F1-sprinten i Shanghai

3 timmar sedan

Stark högt upp i Texas

idag 04:38
Maja Stark och Anna Nordqvist är högt upp på resultattavlan efter andra rundan i årets första majortävling, i Texas på USA-touren. Stark gjorde visserligen en bogey men vägde upp det mer än väl genom fyra birdies, tre under par på rundan.

Brynäs tog järngrepp efter blixtvändning

igår 21:50
Brynäs har tagit ett järngrepp i SHL-kvalet mot Djurgården. En blixtvändning i tredje perioden tog Brynäs till 2–1-seger och ledning med 2–0 i matcher. Vi vet vad vi kan och vi har karaktären, säger matchvinnaren Karlis Cukste.

Stjärnduon kvartsfinalklar – jagar OS-plats

igår 21:48
Den svenska stjärnduon i beachvolley, David Åhman och Jonatan Hellvig, är klar för kvartsfinal i världstouren som slagit ner i Tepic, Mexiko.

Pixbo och Thorengruppen klara för SM-final

igår 21:22
Pixbo är klart för SM-final i innebandy – den första på herrsidan för klubben sedan 2006.

Åberg visar klass – bara ett slag efter

igår 20:44
Det svenska stjärnskottet Ludvig Åberg håller sig kvar i täten och fortsätter visa klass i RBC Heritage, USA-tourtävlingen i South Carolina. Eller vad sägs om fem birdies på andra rundan?