Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Glöm drömvärvningen, "Svennis"

- 26/10/2010, 15:50 -
Sven-Göran Eriksson kommer inte att återförenas med David Beckham.
1 av 3

Sven-Göran Eriksson kommer inte att återförenas med David Beckham.

David Beckham ryktes vara på väg till Leicester.
2 av 3

David Beckham ryktes vara på väg till Leicester.

Sven-Göran Eriksson har tagit över Leicester.
3 av 3

Sven-Göran Eriksson har tagit över Leicester.

Det blir ingen återförening mellan David Beckham och Sven-Göran Eriksson i Leicester

LEICESTER. David Beckham och Sven-Göran Eriksson kommer inte att återförenas i Leicester. Det konstaterade den svenske tränaren under tisdagen och dementerade alltså alla rykten som placerade mittfältaren i Championship-klubben.

– Ryktena bör dödas genast eftersom det kommer inte att hända, säger "Svennis", samtidigt som han absolut inte stänger några dörrar.

– Men jag kan ändå säga att om David vill komma hit och spela så är han mer än välkommen. Om han vill komma så får han det, men jag tvekar på att han vill spela i The Championship.

Två gånger om har den numera 34-årige engelsmannen lånats ut från sin amerikanska klubb LA Galaxy till italienska Milan. Vid båda tillfällena har han fått skarp kritik från fansen och därför tror inte Eriksson att någon tredje utlåning kommer att ske.

Vill värva stort

Däremot är fortfarande väldigt sugen på en storvärvning.

– Vi vill spela i Premier League så fort som möjligt, nästa säsong om vi kan. Jag vet att ägarna är redo att göra vad de måste göra i januari, säger tränaren.

Beckham frälser England