Sven-Göran Eriksson kommer inte att återförenas med David Beckham.
1 av 3
Sven-Göran Eriksson kommer inte att återförenas med David Beckham.
David Beckham ryktes vara på väg till Leicester.
2 av 3
David Beckham ryktes vara på väg till Leicester.
Sven-Göran Eriksson har tagit över Leicester.
3 av 3
Sven-Göran Eriksson har tagit över Leicester.

Glöm drömvärvningen, "Svennis"

Det blir ingen återförening mellan David Beckham och Sven-Göran Eriksson i Leicester


"Becks" senaste tid:

David Beckham har lånats ut från sin amerikanska klubb LA Galaxy vid två tillfällen. Vid båda gångerna gick engelsmannen till Serie A-klubben Milan, där han har gjort succé.

Men strax innan VM ådrog han sig en allvarlig hälskada som har hållit honom borta från spel under en längre tid. Nu är han dock tillbaka och har redan gjort comeback i ligan. Rykten har dock placerat honom i Leicester City, där hans gamle förbundskapten Sven-Göran Eriksson numera återfinns som tränare.

Någon comeback i England kommer det dock knappast att bli. Varje gång "Becks" har lånats ut har arga Galaxy-fans kritiserat honom rejält - så han lär inte vara aktuell att lämna klubben en tredje gång.

LEICESTER. David Beckham och Sven-Göran Eriksson kommer inte att återförenas i Leicester. Det konstaterade den svenske tränaren under tisdagen och dementerade alltså alla rykten som placerade mittfältaren i Championship-klubben.

– Ryktena bör dödas genast eftersom det kommer inte att hända, säger "Svennis", samtidigt som han absolut inte stänger några dörrar.

– Men jag kan ändå säga att om David vill komma hit och spela så är han mer än välkommen. Om han vill komma så får han det, men jag tvekar på att han vill spela i The Championship.

Två gånger om har den numera 34-årige engelsmannen lånats ut från sin amerikanska klubb LA Galaxy till italienska Milan. Vid båda tillfällena har han fått skarp kritik från fansen och därför tror inte Eriksson att någon tredje utlåning kommer att ske.

Vill värva stort

Däremot är fortfarande väldigt sugen på en storvärvning.

– Vi vill spela i Premier League så fort som möjligt, nästa säsong om vi kan. Jag vet att ägarna är redo att göra vad de måste göra i januari, säger tränaren.

Beckham frälser England

Läs mer från Nyheter24 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt Prenumerera
X

Gillar du artikeln?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få fler artiklar som denna direkt i din inkorg - helt kostnadsfritt.

Välj nyhetsbrev
/
/
/
/
/
/
/