Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Wenger: Ni gör mig illamående

Sport | 29/09/2008 14:22

Arsenaltränaren missnöjd med spelarna

Lördagens hemmaförlust (1-2) mot nykomlingen Hull tog hårt på Arsene Wenger. Trots stort spelövertag lyckades inte de unga Arsenalspelarna knäcka ett hårt kämpande Hull och förlusten var inte snäll mot Wengers mage.

– Det fanns tillräckligt med ingredienser för att göra mig illamående, säger han till The Sun.

Arsenal är en gigant i England men inte sedan 2005 har klubben vunnit en titel och nu törstar de efter framgång. För att nå dit har man inte råd med att förlora hemmamatcher mot förmodade bottengäng menar Wenger.

– Det minsta en kan begära är att spelarna har rätt intensitet och koncentration när de har chansen att gå upp på topp i Premier League, säger 58-åringen.

Arsenalkaptenen William Gallas var den som fick bli lagets stora syndabock sedan han förlorat nickduellen vid Hulls 2-1 mål.

– Det är tufft att acceptera förlusten. Vi har hela tiden sagt att vi ska vinna varje match, men sen går vi och torskar mot Hull, säger han till The Sun.

Förlusten gjorde ont men redan på tisdag har Gallas chansen att få in klubben på rätt spår igen när de ställs mot Porto i Champions League.

Skrivet av: