Zlatan skyller förlust på domaren

Ibrahimovic efter derbyförlusten: "I dag vann domaren, inte Milan".


Milan vann derbyt mot Inter med 1-0 utan att de blåsvarta kusinerna lyckades komma särskilt nära en kvittering. Mot slutet av matchen blev de båda Interbackarna Nicolas Burdisso och Marco Materazzi utvisade. Efter matchen var flera i Intertruppen rejält arga på domaren. Så även Zlatan Ibrahimovic, som hade ett par skott strax utanför, men inte gjorde någon av sina bättre matcher.

– I dag vann domaren, inte Milan, säger Zlatan Ibrahimovic till La Gazzetta dello Sport.

Även Intertränaren José Mourinho har synpunkter på domaren, trots att han först säger sig inte vilja kommentera hans insats "eftersom jag vill kunna se nästa match från bänken".

– Det är allt för lätt att ge ett rött kort till Materazzi. Det är en film vi redan har sett. Det finns ingen respekt för den killen. Jag är absolut inte rasist, men jag förstår inte varför man bestraffar en rasistramsa men inte de som handlar om Marco, som förlorade sin mamma som liten och får höra en massa saker på varje stadion. Materazzi reagerade som Baresi, Cordoba och vår team manager, men domaren Morganti visade bara ut honom, säger José Mourinho till La Stampa.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

NHL: Arizona flyttar till Utah

Orken tog slut: "Bittert så klart"

2 timmar sedan
Sju matcher i kvartsfinalen och lika många i semifinalen. 14 matcher på mindre än en månad blev ett alltför tufft program för Frölunda. Nu väntar semester. Bittert så klart. Vi hade bättre förhoppningar än så men kommer helt enkelt inte upp i nivå i dag, säger backresen Henrik Tömmernes strax efter slutsignalen.

Åberg flyger vidare – bjöd på en eagle

3 timmar sedan
Ludvig Åbergs stora genombrott kom redan i Ryder Cup i höstas. Steget till världskändis tog han i Augusta. Tvåan i Masters förra helgen kan vara på väg mot något fint och framgångsrikt även på Hilton Head Island, där han ligger delad fyra efter första rundan.

Skellefteå i final: "Dags att de får torsk"

igår 21:50
Det blir Skellefteå som möter Rögle SM-final. Västerbottningarna pallade för trycket och vann den sjunde och avgörande matchen mot Frölunda med 4-1. Det är dags att de får torsk nu, säger Oscar Lindberg om finalduellen mot Rögle.

Jagr, 52, historisk och målskytt

igår 21:04
Den tjeckiske legendaren Jaromir Jagr har hunnit fylla 52 år – men är inte klar med hockeykarriären.

Stark och Nordqvist med i täten i majorn

igår 20:58
Maja Stark och Anna Nordqvist gick runt på 70 slag och är med i kampen om årets första majortitel. Båda är fyra slag efter just nu ledande amerikanskan Lauren Coughlin.