Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Zlatan skyller förlust på domaren

- 29/09/2008, 15:43 -

Ibrahimovic efter derbyförlusten: "I dag vann domaren, inte Milan".

Milan vann derbyt mot Inter med 1-0 utan att de blåsvarta kusinerna lyckades komma särskilt nära en kvittering. Mot slutet av matchen blev de båda Interbackarna Nicolas Burdisso och Marco Materazzi utvisade. Efter matchen var flera i Intertruppen rejält arga på domaren. Så även Zlatan Ibrahimovic, som hade ett par skott strax utanför, men inte gjorde någon av sina bättre matcher.

– I dag vann domaren, inte Milan, säger Zlatan Ibrahimovic till La Gazzetta dello Sport.

Även Intertränaren José Mourinho har synpunkter på domaren, trots att han först säger sig inte vilja kommentera hans insats "eftersom jag vill kunna se nästa match från bänken".

– Det är allt för lätt att ge ett rött kort till Materazzi. Det är en film vi redan har sett. Det finns ingen respekt för den killen. Jag är absolut inte rasist, men jag förstår inte varför man bestraffar en rasistramsa men inte de som handlar om Marco, som förlorade sin mamma som liten och får höra en massa saker på varje stadion. Materazzi reagerade som Baresi, Cordoba och vår team manager, men domaren Morganti visade bara ut honom, säger José Mourinho till La Stampa.

Skrivet av: