KRISMÖTE: Zlatan i nytt slagsmål med lagkamrat

- 05/11/2010, 18:19 -
1 av 4

Antonio Calanni/AP/SCANPIX

2 av 4

3 av 4

Zlatan hamnade i slagsmål med Milans försvarsbjässe.
4 av 4

Zlatan hamnade i slagsmål med Milans försvarsbjässe.

Milans gigant ska ha tagit strypgrepp på Zlatan som svarat med knytnävarna.

MILANO. Den italienska tidningen Repubblica rapporterar att Zlatan Ibrahimovic och lagkamraten i Milan - Oguchi Onyewu, 28, - slogs med knytnävarna på dagens tränings. Detta skedde enligt tidningen inför media och 30-tals fans.

Enligt den italienska tidningen ska Ibrahimovic ha delat ut en ful tackling på Onyewu som då blev förbannad. Onyewu ska då ha konfronterat "ibra" vilket lett till att amerikanen reagerat med knytnävarna efter att först ha tagit strypgrepp på den svenske superstjärnan.

Båda ska ha försökt utdela knytnävsslag samt förolämpat varandra. Flera spelare fick rusa dit för att bryta. Båda två fick sig en rejäl utskällning av tränaren Massimiliano Allegri som även avbröt träningen.

– Det var ett kraftigt bråk, så som det kan bli efter hårda tacklingar. Sådant här händer hela tiden på träningen. Det är naturligt när spelarna är tända.  Det var bara att det hände på den plan som fansen kan se. När det händer annars får ingen veta det. Det här är inget konstigt. Vi har pratat med både Ibrahimovic och Onyewu. De två har också rett ut allt med varandra. Allt är utrett och avklarat, säger vicepresidenten Alberto Galliani enligt Sky Sport 24.

Klubben sitter just nu i krismöte där de tar reda på vad som har hänt - detta dagar innan den luriga bortamatchen mot Bari - en mardrömsmotståndare för Milan.

Onyewu värvades till Milan inför förra säsongen - men skadade knät allvarligt och har ännu inte spelat en ligamatch för Milan. Amerikanen är 193 centimeter lång och väger 95 kilo. Zlatan är två centimeter längre men väger lika mycket. En giganternas kamp.

Det är inte första gången som Zlatan hamnar i bråk under sin korta tid i Milanoklubben. Tidigare den här säsongen delade en oprovocerad Ibrahimovic ut en karatespark på en oförstående Rodney Strasser.

Så karatesparken mot Strasser här