Fredag 22 Okt
Stockholm

Berbatov: Vi ska krossa alla

Manchester Uniteds bulgariske anfallare sprudlar av självförtroende.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Manchester United svarade för en supersäsong när man tog hem Premier- och Champions League 2008. Efter en trevande start på den nya säsongen har United kommit igång på allvar och varken förlorat eller släppt in mål på de tolv senaste matcherna. Nu avslöjar storköpet Dimitar Berbatov hemligheten.

– När du är i spelartunneln och hör högtalarna meddela 'Var god välkomna mästarna av England, mästarna av Europa och mästarna av Världen', då vet du att vi kommer att krossa allt som står i vår väg, menar bulgaren med det enorma egot.

En i gänget

Berbatov lämnade Tottenham för United under kontroversiella omständigheter. Men anfallaren visar ingen ånger. Här han blivit en i gänget.

– Vi är alla olika spelare här, inte bara anfallarna. Det finns så många olika kvaliteter, men blandar man ihop dessa bildar vi ett starkt lag, menar Berbatov och fortsätter:

– Det är Uniteds framgångsrecept. Man kan ha fantastiska spelare, men inget lag. I United har vi allt, säger han skriver The Sun.

Enormt ego

I Tottenham ansågs han vara ett själviskt ego. I United hyllar samma ego laget i allmänhet och managern Sir Alex Ferguson i synnerhet.

– Bossen säger till mig att inte ändra på mig. Han ger mig friheten att utnyttja min kvaliteter, säger bulgaren som hittills gjort elva mål varav fem på de åtta senaste matcherna.

United har tack vare den senaste tidens superform tagit en tvåpoängsledning i Premier League, trots att man spelat en match mindre än Liverpool. På söndag gästar man West Ham på Upton Park.

Slår Berbatov till igen?

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela