Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Berbatov får sig en känga

- 28/02/2009, 11:46 -

Roman Pavlyuchenko kallar Uniteds Dimitar Berbatov för "arrogant snobb".

På söndagen ställs Tottenham mot Manchester United i finalen av Ligacupen. Uniteds anfallsstjärna Dimitar Berbatov, som i somras kom från just Tottenham, kritiseras nu av Roman Pavlyuchenko.

Fansen gillar inte flytten och räkna inte med några hyllningskörer från Spurs-fansen om han skulle återvända till White Hart Lane. Det är inte som med hjälten Robbie Keane som kom tillbaka efter en sejour i Liverpool.

–När Robbie Keane kom tillbaka till Spurs igen var det som om han aldrig lämnat klubben. Han är en spelare med auktoritet i truppen vilket är bra för oss. Han har alltid varit omtyckt, såvitt jag vet, säger Pavlyuchenko till ryska Gazeta Daily.

Efter vad den ryske anfallsstjärnan har förstått är inte bulgaren särskilt trevlig av sig.

–Om Berbatov skulle återvända skulle man se annorlunda på det. Jag har hört rykten att han är en arrogant snobb som efter träningarna kunde slänga sina skitiga skor till den som tar hand om dem och säga ”gör rent dem åt mig”.

–Ingen gillar sådana människor, ändå spelar han i dag för Manchester United.

Skrivet av: