- Foto: FAKISMIL FRÅN LA GAZZETTA DELLO SPORT

Här bråkar Zlatan med ”teddybjörnen”

Här kan ni se storbråket mellan ”Ibra” och Oguchi Onyewu på Milans träningsaläggning.


Tiden i Milan:

Mot Napoli behövde Zlatan Ibrahimovic endast en chans. Under matchen mot Juventus lyckades han utöka sin sammanlagda målskörd i Serie A till fyra mål.

Dock blev den svenske landslagsmannen mållös mot den förmodade slagpåsen AS Bari.

I Champions League det dessutom gått riktigt tungt för honom. Han missade två frilägen mot Real Madrid under onsdagskvällen och sågades rejält i italiensk press. Något han återigen kan vänta sig efter matchen mot Bari.

Under veckan som gick hamnade han dessutom i ett rejält blåsväder efter att ha börjat slåss med amerikanen Oguchi Onyewu.

MILANO. Det var i fredags, bara dagar innan den svåra bortamatchen mot Bari, som Zlatan Ibrahimovic och Oguchi Onyewu, som kallas ”stora teddybjörnen” av sina lagkamrater i det amerikanska landslaget, började bråka på träningsanläggningen Milanello.

Efter flera hårda tacklingar från båda ska till slut backen ha blivit förbannad på svensken och kopplade ett grepp om hans nacke.

– Det var ett kraftigt bråk, så som det kan bli efter hårda tacklingar. Sådant här händer hela tiden på träningen. Det är naturligt när spelarna är tända.  Det var bara att det hände på den plan som fansen kan se. När det händer annars får ingen veta det. Det här är inget konstigt. Vi har pratat med både Ibrahimovic och Onyewu. De två har också rett ut allt med varandra. Allt är utrett och avklarat, sa vicepresidenten Alberto Galliani efter incidenten till Sky Sport 24.

Den anrika klubben gjorde allt för att fansen som såg träningen inte fick med sig några bilder från bråket. Men Gazzetta dello Sport publicerar i dag en bild på händelsen. Bilden är tagen med en mobilkamera från långt håll och båda spelarna uppges ligga på marken.

Om jag just hade kommit tillbaka från ett års lång skada och någon gjorde en ful tackling skulle jag också bli förbannad”, skriver diavoli7 på forumet Red & Black.

Zlatan på karatehumör:

/
/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!