Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

MLS sätter deadline för Beckhamaffär

Sport | 12/02/2009 09:38

AC Milan måste bestämma sig innan fredag om en flytt.

Om inte AC Milan och David Beckham kommer överens på fredag blir det ingen affär mellan parterna. Den italienska klubben måste ha bestämt sig om den tänker köpa loss Beckham från Los Angeles Galaxy, annars blir det omöjligt att genomföra transfern, enligt chefen för den amerikanska fotbollsligan MLS, Don Garber.

– Om David vill fortsätta sin karriär i Milan och klubben är beredd att betala vad som krävs kommer vi att försöka lösa det, säger Don Garber till BBC Sport.

Beckham är i dagsläget på lån till AC Milan till och med den åttonde mars. Hittills har han imponerat stort på klubbledningen, och storklubben är intresserad av en permanent lösning. För tillfället har Beckham ett kontrakt med både MLS och LA Galaxy som reglerar när en flytt måste ske. Och det är innan slutet av veckan.

– Det finns ingen anledning att vänta. Antingen vill Milan köpa honom eller inte. Men om ingen affär är klar i slutet av den här veckan kommer det att vara svårt, ja nästan omöjligt, för oss att genomföra transfern, säger Garber till BBC Sport.

MLS-chefen poängterar att det finns en klausul i Beckhams kontrakt som gör det möjligt för britten att lämna ligan och LA Galaxy efter kommande säsong.

Skrivet av: