Lördag 23 Okt
Stockholm

"Jag vill avsluta min karriär i Italien"

Beckham kanske inte bara kommer vara kvar i Milan. Nu avslöjar han att detta mycket väl kan vara landet där han avslutar sin karriär.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Som Nyheter24 tidigare rapporterat verkar det troligt att Beckham blir kvar en längre period hos Milan. Beckhams advokater förhandlar med LA Galaxy. Milan lockar just nu med 167 miljoner kronor.

Samtidigt berättar nu Beckham själv att han mycket väl kan tänka sig att stanna i den italienska ligan resten av sin karriär.

–Jag vill stanna i Milan och jag hoppas att jag kan det. Nu vet klubben vad jag vill. Jag trodde inte att jag skulle uppskatta min tid här så mycket som jag gjort och att jag skulle få spela varje vecka. Men, som sagt, mitt mål är att stanna hos Milan. Jag vill fortsätta spela fotboll på den här nivån, säger Beckham enligt The Guardian.

Till slut medger han även att han mycket väl kan tänka sig att avsluta sin fotbollskarriär i Italien och helst hos AC Milan.

–Det är mycket möjligt, ja, säger han till en reporter för The Guardian.

Samtidigt är han försiktig i sina uttalanden om LA Galaxy och uppger att de har behandlat honom väl.

–Jag har stor respekt för Galaxy. Klubben har varit oerhört vänliga mot mig sedan jag började spela för dem. Personligen har jag inte pratat med dem om vad jag känner, men folk från min sida har förklarat situationen, berättar Beckham för The Guardian.

Men en permanent flytt är i dagsläget otroligt eftersom transferfönstret är stängt. Däremot kan lånet till Milan förlängas och gälla längre än till 30 juni. Men beslutet måste tas före den åttonde mars.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela