"Jag vill avsluta min karriär i Italien"

Beckham kanske inte bara kommer vara kvar i Milan. Nu avslöjar han att detta mycket väl kan vara landet där han avslutar sin karriär.


Som Nyheter24 tidigare rapporterat verkar det troligt att Beckham blir kvar en längre period hos Milan. Beckhams advokater förhandlar med LA Galaxy. Milan lockar just nu med 167 miljoner kronor.

Samtidigt berättar nu Beckham själv att han mycket väl kan tänka sig att stanna i den italienska ligan resten av sin karriär.

–Jag vill stanna i Milan och jag hoppas att jag kan det. Nu vet klubben vad jag vill. Jag trodde inte att jag skulle uppskatta min tid här så mycket som jag gjort och att jag skulle få spela varje vecka. Men, som sagt, mitt mål är att stanna hos Milan. Jag vill fortsätta spela fotboll på den här nivån, säger Beckham enligt The Guardian.

Till slut medger han även att han mycket väl kan tänka sig att avsluta sin fotbollskarriär i Italien och helst hos AC Milan.

–Det är mycket möjligt, ja, säger han till en reporter för The Guardian.

Samtidigt är han försiktig i sina uttalanden om LA Galaxy och uppger att de har behandlat honom väl.

–Jag har stor respekt för Galaxy. Klubben har varit oerhört vänliga mot mig sedan jag började spela för dem. Personligen har jag inte pratat med dem om vad jag känner, men folk från min sida har förklarat situationen, berättar Beckham för The Guardian.

Men en permanent flytt är i dagsläget otroligt eftersom transferfönstret är stängt. Däremot kan lånet till Milan förlängas och gälla längre än till 30 juni. Men beslutet måste tas före den åttonde mars.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Ett ja och två nej till VM-spel

Stark och Nordqvist skuggar täten i majorn

3 timmar sedan
Maja Stark och Anna Nordqvist gick runt på 70 slag och är med i kampen om årets första majortitel.

NHL: Arizona flyttar till Utah

idag 01:52
NHL-laget Arizona flyttar till Utah efter en storaffär som nu har godkänts av ligan. Vad det nya namnet blir är inte klart.

Orken tog slut: "Bittert så klart"

igår 23:20
Sju matcher i kvartsfinalen och lika många i semifinalen. 14 matcher på mindre än en månad blev ett alltför tufft program för Frölunda. Nu väntar semester. Bittert så klart. Vi hade bättre förhoppningar än så men kommer helt enkelt inte upp i nivå i dag, säger backresen Henrik Tömmernes strax efter slutsignalen.

Åberg flyger vidare – bjöd på en eagle

igår 23:06
Ludvig Åbergs stora genombrott kom redan i Ryder Cup i höstas. Steget till världskändis tog han i Augusta. Tvåan i Masters förra helgen kan vara på väg mot något fint och framgångsrikt även på Hilton Head Island, där han ligger delad fyra efter första rundan.

Skellefteå i final: "Dags att de får torsk"

igår 21:50
Det blir Skellefteå som möter Rögle SM-final. Västerbottningarna pallade för trycket och vann den sjunde och avgörande matchen mot Frölunda med 4-1. Det är dags att de får torsk nu, säger Oscar Lindberg om finalduellen mot Rögle.