Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Beckham blir kvar i Galaxy

- 14/02/2009, 05:45 -

Trots ihärdiga försök från Milan att köpa loss engelsmannen blir han kvar i USA.

David Beckham blir kvar i Los Angeles Galaxy. Det bekräftas på lördagsmorgonen svensk tid av klubbens General Manager och huvudtränare Bruce Arena.

"Dagens tidsgräns som har satts av Major League Soccers ordförande Don Garber angående en lösning kring David Beckhams eventuella flytt till AC Milan har passerats och vi fick inget acceptabelt bud för spelaren. Därför blir David kvar som en spelare hos LA Galaxy och vi ser fram emot att få tillbaka honom till klubben den 9 mars", skriver Arena i ett pressmeddelande på klubbens hemsida.

Milan, där Beckham för tillfället spelar på ett utlåningskontrakt, har ihärdigt försökt köpa loss honom. Men någon övergångssumma har klubbarna alltså inte kunna komma överens om.

Ända sedan ankomsten till Milano har Beckham gjort succé och varit en tongivande spelare i flera matcher, långt bättre än förväntningarna. Men trots att både Beckham och Milan uttryckt starka önskningar om en fortsatt framtid tillsammans blir det inte så.

Det här kommer ni allt sakna, Milan

Skrivet av: