Observera att bilden inte har något med artikeln att göra.
Observera att bilden inte har något med artikeln att göra. - Foto: Adam Ihse / SCANPIX

Målvakten blev rasande på domaren - tog stryptag

Abdul-Razak Olatunji blev så rasande efter att domaren Alexander Kluge visat ut honom att han helt sonika tog ett hårt tag runt rättskipparens hals.


BREMEN. Det var under en amatörmatch i Tyskland som våldsmakaren höll sig framme. Det var efter att målvakten Abdul-Razak Olatunji blivit utvisad som han gick till attack mot domaren Alexander Kluge.

Olatunji tog enligt uppgifter ett hårt stryptag på Kluge som sedan föll till marken klart tagen av attacken.

Abdul-Razak Olatunjis fick lyftas bort av sina lagkamrater, fortfarande mitt uppe i sitt raseriutbrott. De drygt 100 personerna på läktarplats fick helt sonika gå hem. Matchen avbröts vid ställningen 3-1 till Blumenthaler SV.

Tuffa konsekvenser väntar nu för SC Vahr-Blockdiek och framför allt den nämnde målvakten som nu kan vänta på civilrättsliga reprimander.

/
Relaterat
Senaste nytt

Häckens smäll i guldjakten: Förlorade mot Kalmar

Succédebut för svenskorna: "Jag har aldrig haft så här kul i hela mitt liv"

Maja Stark och Linn Grant var starkt bidragande till att Europa får behålla Solheim Cup-bucklan. Båda lämnar debuten med plusstatistik. Festen har bara börjat, säger Grant mitt i firandet.

Frölundas publiksuccé – över 1 500 i premiären

Frölundas ishockeypremiär blev en publiksuccé. Över 1 500 personer kom för att se damlaget spela – och efteråt hyllades uppslutningen av både hemma- och bortalag. Det är det vi vill ha till damhockeyn, säger SDE:s Michelle Löwenhielm till TT.

Sverige varnar för pånyttfött Italien

Sverige körde över Italien med 5–0 i VM för bara två månader sedan. Men de blågula fotbollsdamerna tar inget för givet när viktiga poäng står på spel i Castel di Sangro på tisdag. Det kan bli något annat. De kan ha fått en nytändning efter att ha bytt tränare, säger anfallaren Lina Hurtig.

DIF-kaptenens missnöje: "Allt annat än godkänt"

0–2 mot AIK och 1–2 mot Värnamo. Djurgården har det tungt i allsvenskan. Det är allt annat än godkänt, säger lagkapten Magnus Eriksson om derbyförlusten.

Hedwall efter dramat: "Kunde det sluta bättre?"

1 timme sedan
Europa behåller Solheim Cup-bucklan efter en riktig rysaravslutning. Caroline Hedwall var en av de stora hjältarna när mötet med USA slutade 14–14. En helt fantastisk känsla, säger hon.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.