Ryan Babels klassiska retweet.
1 av 2
Ryan Babels klassiska retweet.
Wayne Rooney gjorde vad han tyckte var det enda rätta. Att raka bröstet med nummer 19 och sen visa upp det för miljontals människor.
2 av 2
Wayne Rooney gjorde vad han tyckte var det enda rätta. Att raka bröstet med nummer 19 och sen visa upp det för miljontals människor. - Foto: Rooney

Fullblodsproffsen som dominerar på twitter

Nyheter24 listar några av de skönaste proffspelarna på twitter och det är uppenbart - Manchester United dominerar även på mikrobloggen.


Automatiskt diskade:

Av allt skoningslöst tråkigt man kan få ta del av på twitter måste Cristiano Ronaldo och Kaka få plats på toppen av herraväldet. Mer politiskt korrekt, intetsägande och fullständigt meningslöst är svårt att finna.

Ändå har de två tillsammans sju miljoner followers. Det kan således finnas en korreleans mellan skicklighetsnivå och antal människor som följer en spelare.

Dimitar Berbatov - Arrogansens hjälte. Mannen med hatten på sned och ciggen i munnen briljerar inte bara i sin presentation - utan även med sina 140 tecken långa inlägg. (Finns dock en överhängande risk att detta konto är fake - oavsett vad är det ändå magiskt.)

Klassiker: "Shopping in Newcastle earlier, cannot believe this place. Can't even find a place that does a good croque monsieur".

Wayne Rooney - Att magikern från Croxteth besatt en viss form av mentalt galenskap kan inte ha undgått särskilt många. Därför kan det inte heller komma som en större chock att han förvandlats till en twittrare av högsta rang där han blandar genidrag med hot.

Klassiker: Släng dig i väggen Martin Mutumba.

Diego Forlan - Atletico de Madrids stjärnanfallare bjöd oss twitternördar på en underbar insyn när han symptomatiskt dokumenterade nästan exakt allt som skedde i det uruguyanska landslaget under VM-turneringen i Sydafrika.

Klassiker: När man så tydligt fick skåda ett lag i harmoni.

Giuseppe Rossi - Tillsammans med Rio Ferdinand måste den unge italienare/amerikanen tillhöra toppskicktet av twittrande lirare. Inte nödvändigtvis för sin humor, utan för att han, i vad som verkar vara ren frenesi, svarar mer eller mindre alla som skriver till honom. Ett sådant beteende ska hyllas!

Klassiker: "Got hit by a damn bull. We at this farm & runnin around with em. Got caught but still on my feet #soldier".

Ryan Babel - Liverpool FC:s tidigare smala och relativt misslyckade anfallare föll "heads of heels" i twitter. Nu spelar han för Hoffenheim och han älskar teve-spel, han älskar fotboll, han älskar Holland och han älskar att skapa kontroverser över mediumet:

Klassiker: Vem kan någonsin glömma denna?

/
/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!