Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Nyheter24 avslöjar: Bojan helt klar för Blackpool

Bojan Djordjic är helt klar för Blackpool.
1 av 2

Bojan Djordjic är helt klar för Blackpool.

BJÖRN LINDGREN/SCANPIX

2 av 2

ADAM IHSE/SCANPIX

Sport | 23/06/2011 16:22

Bojan Djordjic återvänder till England.

BLACKPOOL/STOCKHOLM. Han går från att vara bänknötare i Videoton till att återförenas med sin gamle tränare Ian Holloway. Nu kan Nyheter24 avslöja att Bojan Djordjic är helt klar för Blackpool.

– Han är klar. Han har redan skrivit på kontraktet, och den enda anledningen för att det har dragit ut på tiden beror på att folk har varit på semester, säger en källa med väldigt god insyn till Nyheter24.

För så sent som en vecka sedan köptes den förre AIK-mittfältaren ut från sitt kontrakt med Videoton. Ett lag där han gick från att jämföras med Roberto Baggio, till att få värma bänken tillsammans med Martin Mutumba.

Nu står det alltså klart att 29-åringen kommer få spela tillsammans med tränaren som en gång i tiden värvade honom till Plymouth.

Spelaren själv är förtegen, men menar ändå att han är smickrad över intresset från England.

– Det är klart att man blir glad när en klubb som precis har åkt ut ur Premier League är intresserade, säger han till Nyheter24 och fortsätter:

– Jag menar, de gjorde 55 mål förra säsongen och visade att de försökte spela bra fotboll i deras första säsong i Premier League på väldigt länge. Något som inte många nykomlingar vågar göra.

Övergången väntas bli offentlig antingen under torsdagen eller fredagen, menar Nyheter24:s källa.