Bojan Djordjic är helt klar för Blackpool.
1 av 2
Bojan Djordjic är helt klar för Blackpool. - Foto: BJÖRN LINDGREN/SCANPIX
2 av 2
- Foto: ADAM IHSE/SCANPIX

Nyheter24 avslöjar: Bojan helt klar för Blackpool

Bojan Djordjic återvänder till England.


Bojans berg och dalbana

Bojan Djordjic inledde karriären i Brommapojkarna innan han som 16-åring flyttade till Manchester United.

Efter en framgångsrik första tid i storklubben började Bojan röra på sig och lånades ut till Sheffield United, Århus och Röda Stjärnan, innan han till slut gick till Glasgow Rangers.

Fem matcher senare släpptes han dock till Ian Holloways Plymouth. Men skador satte stopp för mittfältaren och han återvände i stället till den enda tänkbara klubben i Sverige - AIK. När Alex Miller sedan tog över Gnaget slussades Djordjic vidare till ungerska Videoton. Flyttlasset gick sen vidare till Blackpool. Efter ett bråk med tränaren hamnade han i Antwerpen, men även där uteblev lyckan och nu är han på klubbjakt igen. 

Vill du bli Nyheter24:s EM-reporter?

På Nextinfootball.se kan du tävla och vinna jobbet.

Kör igång direkt!

BLACKPOOL/STOCKHOLM. Han går från att vara bänknötare i Videoton till att återförenas med sin gamle tränare Ian Holloway. Nu kan Nyheter24 avslöja att Bojan Djordjic är helt klar för Blackpool.

– Han är klar. Han har redan skrivit på kontraktet, och den enda anledningen för att det har dragit ut på tiden beror på att folk har varit på semester, säger en källa med väldigt god insyn till Nyheter24.

För så sent som en vecka sedan köptes den förre AIK-mittfältaren ut från sitt kontrakt med Videoton. Ett lag där han gick från att jämföras med Roberto Baggio, till att få värma bänken tillsammans med Martin Mutumba.

Nu står det alltså klart att 29-åringen kommer få spela tillsammans med tränaren som en gång i tiden värvade honom till Plymouth.

Spelaren själv är förtegen, men menar ändå att han är smickrad över intresset från England.

– Det är klart att man blir glad när en klubb som precis har åkt ut ur Premier League är intresserade, säger han till Nyheter24 och fortsätter:

– Jag menar, de gjorde 55 mål förra säsongen och visade att de försökte spela bra fotboll i deras första säsong i Premier League på väldigt länge. Något som inte många nykomlingar vågar göra.

Övergången väntas bli offentlig antingen under torsdagen eller fredagen, menar Nyheter24:s källa.

AIK
/
/
/
/
/
/
/
Senaste nytt

Häktas för kidnappningen av stjärnans föräldrar

1 timme sedan

Alexander Ljungkrantz gjorde två mål när Almtuna vann

2 timmar sedan
Det blev Almtuna som vann matchen borta mot Västervik i Hockeyallsvenskan på onsdagen. 3-5 (0-1, 2-2, 1-2) slutade matchen.

Kalmar besegrade Bik Karlskoga med 4-1

3 timmar sedan
Kalmar besegrade Bik Karlskoga på bortaplan i onsdagens möte i Hockeyallsvenskan. 1-4 (0-2, 0-1, 1-1) slutade matchen.

Brynäs ny serieledare efter seger i toppmöte

3 timmar sedan
Brynäs tog över serieledningen i Hockeyallsvenskan efter seger på bortaplan i toppmötet mot Björklöven på onsdagen. Björklöven petades därmed ner på andra plats i tabellen. Matchen slutade 4-5 (3-2, 1-1, 0-2).

4-3 för SSK mot Nybro

3 timmar sedan
Bortalaget SSK tog en uddamålsseger i matchen mot Nybro i Liljas Arena. Laget vann matchen i Hockeyallsvenskan på onsdagen med 4-3 (1-0, 2-1, 1-2).

Alingsås vann mot HF Karlskrona

3 timmar sedan
Alingsås vann mötet med HF Karlskrona hemma med 34-31 (19-14) på onsdagen i Handbollsligan.