"Jag har landat i Manchester för att göra klart de sista detaljerna i avtalet med City. Allt går jättebra!"
1 av 3
"Jag har landat i Manchester för att göra klart de sista detaljerna i avtalet med City. Allt går jättebra!" - Foto: Faksimil från Twitter
Landsmannen Carlos Tevez är på väg bort.
2 av 3
Landsmannen Carlos Tevez är på väg bort. - Foto: Juan Bragio / AP
Sergio Agüero ger tummen upp till Manchester City.
3 av 3
Sergio Agüero ger tummen upp till Manchester City. - Foto: Felipe Dana / AP

Agüero twitterbekräftar övergången till City

Den argentinske stjärnan Sergio Agüero kommer att skriva på för Manchester City under dagen.


Blir tredje nyförvärvet

Sedan tidigare har Manchester City gjort klart med Arsenals franske vänsterback Gaël Clichy och Partizan Belgrads unga stjärnskott Stefan Savic.

Klubben har gjort sig av med Felipe Caicedo, Jerome Boateng, Shay Given och brassen Jo. Patrick Vieira har lagt skorna på hyllan.

MANCHESTER. "Jag har landat i Manchester för att göra klart de sista detaljerna i avtalet med City. Allt går jättebra!".

Så bekräftar Sergio Agüero, på twitter, ryktena om att en övergång från Atlético Madrid till Manchester City är nära.

Enligt uppgift ska argentinaren skriva på ett femårskontrakt med klubben. Värvningen tyder på att engelsmännen räknar med att tappa Carlos Tevez vars senaste flyttrykte är till italienska Inter.

Konkurrensen blir i och med värvningen av Agüero fortsatt tuff för svenske John Guidetti. Sedan tidigare återfinns Edin Dzeko och Mario Balotelli bland lagets anfallare.

/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Häckens CL-resa över – PSG vann klart

Får sparken – sägs ha haft relation med spelare

Leicester City sparkar huvudtränaren Willie Kirk. Brittiska medier uppger att skälet är att 45-åringen har haft en relation med en av spelarna i laget, som för tillfället ligger nia i damernas Super League.

Larsson tillbaka från sjukdom – stoppade Frölunda

1 timme sedan
Tillbaka från sjukdom. Då höll Filip Larsson nollan i Leksands hemmamöte med Frölunda. Fortsätter vi så här blir det bra, säger han efter 2–0-segern i den fjärde SM-kvartsfinalen.

Skellefteå till semifinal – målvakt storspelade

1 timme sedan
Skellefteå är klart för SM-semifinal i ishockey efter fyra raka vinster mot Linköping. Västerbottningarna vann med 2–0 på bortais efter storspel av målvakten Linus Söderström.

Rolfö petade Barcelona till semifinal

2 timmar sedan
Fridolina Rolfö gjorde ett av fotbollskarriärens enklaste mål. Det räckte för att skicka Barcelona till Champions League-semifinal efter en ny seger mot ett tappert kämpande Brann, 3–1 i matchen och 5–2 sammanlagt.

Svenskens galna dag – från birdiefest till haveri

idag 17:40
Påsken brukar symbolisera kasten mellan förtvivlan och hopp. Sebastian Söderbergs golfrunda på skärtorsdagen var vältajmad – och en av de galnare på Europatouren.