Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Crouch lycklig på Fratton Park

Sport | 28/02/2009 12:08

Peter Crouch vill stanna hos Portsmouth trots rykten om en flytt.

Förra sommaren kom anfallaren Peter Crouch tillbaka till Portsmouth efter att ha misslyckats att ta en ordinarie plats i Liverpool. Han skulle bilda anfallspar med Jermain Defoe, men den senare försvann till Tottenham i januari.

Klubben har ekonomiska problem och kämpar för att hålla sig kvar i Premier League, och landslagsmannen Crouch har ryktats vara på väg bort. Men själv vill han inte gå någonstans.

–Portsmouth känns som hemma för mig. Jag är extremt lyckligt, säger han till brittiska The News.

–Det är mycket den här säsongen som jag inte förväntat mig, men livet går vidare och jag trivs väldigt bra här. Jag älskar att spela för Portsmouth, jag älskar att leva här nere.

Den 201 centimeter långe Crouch, nyss fyllda 28 år, tror att hans bästa år ligger framför honom. Och helst vill han visa det i just Portsmouth.

–Så länge vi spelar lite bättre resterande del av säsongen och nästa säsong, så kan jag se mig själv här under en lång tid framöver.

"Pompey" ligger på 16:e plats i ligaspelet och har fem poäng ner till Blackburn och Middlesbrough under nedflyttningsstrecket.

Skrivet av: