Tisdag 22 Jun
Stockholm

Beckham tystlåten om framtiden

1 av 2
Efter den efterlängtade finalsegern mot Houston Dynamo är Beckham helt tystlåten om var skorna står till starten av nästa säsong. Är Hammarby en aktuell klubb månne?
2 av 2
Efter den efterlängtade finalsegern mot Houston Dynamo är Beckham helt tystlåten om var skorna står till starten av nästa säsong. Är Hammarby en aktuell klubb månne?. Foto: Bret Hartman/SCANPIX

David "Golden Balls" Beckham är förtegen om sin framtid. Frågan är nu var han hamnar efter kontraktstiden går ut.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

LOS ANGELES. Den forne Manchester United och Real Madrid-mittfältaren David Beckham vägrade kommentera hur han tänker göra angående en stundande framtid. Under nästa månad går det omtalade kontraktet med Los Angeles Galaxy ut, och mycket talar för att hunken från London drar hem till Europa igen.

Och efter söndagens final mot Houston Dynamo (och MLS-titeln) håller Beckham dörren öppen för både en förlängning och en flytt.

– Jag har uppskattat min tid här i Los Angeles, säger Beckham enligt tidningen The Guardian och fortsätter:

– Fansen har varit fantastiska, även ägarna och mina medspelare har varit enastående. Att vi fick avsluta med en titel var ett underbart sätt att avsluta säsongen.

Beckham, som under sin tid på andra sidan Atlanten ständigt blivit kritiserad, var inte sen att rikta MLS-titeln mot sina belackare.

– Det var skönt att få tysta mina kritiker, avslutade "Golden Balls".

Kommentera
Kopiera länk
Dela