Lördag 23 Okt
Stockholm

C-Ron till Real – Ribery till Man U

Om Ronaldo skriver på för Real i sommar blir Ribery hans ersättare i United.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Sommaren 2008 måste ha varit hemsk för Cristiano Ronaldo. Turerna krings hans skriva-på-eller-inte-skriva-på för Real Madrid tog aldrig slut. Sannolikheten är stor att det hela upprepas i sommar. Men United kanske inte ska vara allt för rädda för att tappa sin guldklimp. Ersättaren kan vara väl så bra.

Bayern Münchens stjärna Franck Ribery kan i så fall bli den som ersätter Ronaldo. Detta menar fransmannens agent Alain Migliaccio. Eller? Gör han?

– Jag sa bara att om Franck bestämmer sig för att lämna Bundesliga skulle det vara för en annan riktigt stor klubb som United eller Barcelona. Jag sa aldrig att det har varit några kontakter, säger Migliaccio enligt The Sun.

Real Madrid har varit ute efter Ronaldo sedan två år tillbaka och var mycket nära att lyckas värva honom i somras. Ronaldo själv uttryckte flera gånger att han ville spela för de spanska mästarna. En flytt för Ribery från Bayern till United lär dock inte komma på fråga så länge Ronaldo är kvar i klubben. Men visst skulle det vara intressant att se hur Ferguson ställer upp med de båda i laget?

Franck Ribery in action

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela