Raul ser sig själv i Premier League

Reals hjärta kan tänka sig flytta:<br/>
"Jag skulle älska att uppleva England".


Skulle en enkät göras bland både spelare och supportrar med frågan om vilken liga som är den bästa är det sannolikt att Premier League får de flesta rösterna. Klubbarnas styrka, i synnerhet i Champions League, gör att allt fler stjärnor drömmer om en framtid i ett av de engelska topplagen. En av dem är Raul.

– Om du skulle fråga mig var jag skulle älska att uppleva spel, skulle jag säga England, säger Raul enligt The Sun.

– Jag älskar Premier League, det är väldigt dynamiskt, väldigt passionerat, fortsätter han.

Spanjoren är trots sin i sammanhanget ringa ålder på 31 år redan Real Madrids främste målskytt genom tiderna, och han leder dessutom Champions Leagues skytteliga genom tiderna med hela 64 mål. Spelare har under stjärnans evighetslånga tid i Real Madrid kommit och gått mellan Premier League och La Liga. Nu kan Reals hjärta själv tänka sig att vidga sina vyer.

– Det är intressantare nu med alla spanska spelare som har gått dit och gjort sådan stor succé, säger Raul vars agenter faktiskt var i kontakt med Chelsea för några år sedan.

Då ville Raul helst stanna i Real, och även om tanken på att flytta har växt till sig skulle det bli svårt för honom att lämna sin stad.

– Jag mår så bra här, jag är verkligen hemma, säger Raul.

Själen i dagens Real Madrid

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Mål av Forsberg när Nashville utjämnade

1 timme sedan

Florida vann efter galna räddningar

3 timmar sedan
Två spektakulära ingripanden i målburen var den stora snackisen efter att Florida besegrade Tampa Bay med 3–2 i förlängning i den andra matchen mellan lagen i Stanley Cup-slutspelet.

Målpremiär för Zibanejad när Rangers vann

3 timmar sedan
New York Rangers besegrade Washington med 4–3 i den andra slutspelsmatchen. Rangers svenske stjärna Mika Zibanejad gjorde sitt första slutspelsmål för säsongen när New York-laget utökade sin ledning i matchserien.

Nylander "en möjlighet" nästa match

idag 03:18
Torontos svenske storstjärna William Nylander har missat de två första slutspelsmatcherna mot Boston på grund av en hittills inte avslöjad skada. Inför den tredje matchen mellan lagen kan han dock eventuellt komma till spel, skriver nhl.com.

Ännu en missad chans: "Känns tomt"

igår 23:24
Ännu ett missat kval – ännu en missad möjlighet. Mesta mästarna Djurgården får spela i näst högsta serien för tredje säsongen i rad – det har inte hänt sedan 1940-talet. Det känns tomt och tufft. Mest tomt, säger lagkaptenen Marcus Krüger.

Rödin: "En jäkla revansch"

igår 23:02
Kritiserade som ett gäng förlorare förra året. Nu är Brynäs ett vinnarlag igen – tillbaka till SHL. Det är en jäkla revansch, men vi har trott på det hela tiden, säger Brynässtjärnan Anton Rödin.